Forside > VOYAH artikler

Artikler
om VOYAH

DREAM – drømmen for storfamilien

5. februar 2024

DREAM – drømmen for storfamilien VOYAHs helt nye storbil, DREAM, er klar for norske veier! Den lanseres på eCAR Expo på Lillestrøm 9. – 11. februar. Her kan alle få testet ut den luksuriøse MPV’en (Multi-Purpose Vehicle) for første gang. VOYAHs helt nye storbil, DREAM, er klar for norske veier! Den lanseres på eCAR Expo…

Les mer

Vinneren har mottatt sin VOYAH FREE Black Line

14. november 2023

Vinneren har mottatt sin VOYAH FREE Black Line Konkurransen hvor det var mulig å vinne en VOYAH FREE Black Line ble avsluttet 31. august, og den heldige vinneren ble trukket! Les hvordan det gikk da Ken Roger og datteren fikk overrakt sin splitter nye familiebil i høst. Konkurransen som gikk ut på å gjette når…

Les mer

VOYAH: Klar med to nye modeller på Oslo Motor Show

26. oktober 2023

MPV-modellen DREAM og sedanen PASSION presenteres for det norske publikum for første gang under Oslo Motor Show til helga. Vi har gledet oss lenge til å vise frem de neste medlemmene av VOYAH-familien, og til helgen skjer det!

Les mer

Norge på langs med fullpakket elbil – uten rekkeviddeangst

15. august 2023

Norge på langs med fullpakket elbil – uten rekkeviddeangst Frode og Inger har hatt en uforglemmelig bilferie i Norge med VOYAH FREE. Med en romslig bil, telt på taket og sykkelstativ på hengerfestet var de klare til å utforske Norges naturskjønne veier, fjell og fjorder. Frode har hatt VOYAH FREE som firmabil siden desember, og…

Les mer

– VOYAH FREE er helt rå!

7. juli 2023

– VOYAH FREE er helt rå! Skøyteløp har stolte tradisjoner i Norge. Dog skal det ikke stikkes under en klappskøyte at det til tross for enkelte lysglimt har vært magre år på 2000-tallet. En som ønsker å forandre på det er den 21-årige skøytekometen Sander Eitrem, som i sitt første VM i 2022 kom på…

Les mer

Slik bruker du regenerering på elbilen din

7. juli 2023

Slik bruker du regenerering på elbilen din Alle liker å spare tid og penger. Det samme gjelder elbileiere, og i tillegg ønsker vi oss mer rekkevidde. Og nettopp derfor bør du bli en proff på regenerering – da kan du få en mer behagelig kjøretur uten for mange ladestopp, og flere mil med kjøreglede. Nye…

Les mer

VOYAH FREE imponerte i NAF El Prix – gikk over WLTP-rekkevidden

15. juni 2023

VOYAH FREE imponerte i NAF El Prix – gikk over WLTP-rekkevidden 6. juni var det igjen duket for verdens største elbiltest – NAF El Prix. Presis kl 09.00 kjørte en kortesje med 32 elbiler ut fra garasjen på Vulkan i Oslo, og satte kursen mot Gudbrandsdalen, Dovrefjell og jakten på 0 prosent. Allerede nå kan vi…

Les mer

Slik pakker du trygt til ferien i små og store elbiler

6. juni 2023

Slik pakker du trygt til ferien i små og store elbiler Hvis du spør nordmenn hva de ønsker seg når de skal ha ny bil, kommer plass langt opp på listen. Og det gjelder både for mennesker og bagasje. Siden vi etterhvert har fått store elbiler, er det mange av oss som kanskje ikke er…

Les mer

9,3 tips til deg som skal på ferie med elbilen i sommer

30. april 2023

9,3 tips til deg som skal på ferie med elbilen i sommer Skal du på sommerferie med elbilen? Gratulerer! Da har du tatt et smart, miljøvennlig og bærekraftig valg for en grønnere fremtid. Om du har vært på ferie med elbil før, vet du hva du går til. Om du derimot ikke har gjort det…

Les mer

Leasing elbil – noe som passer for deg?

18. april 2023

Leasing elbil – noe som passer for deg? Når du skal ha bil, kan du gjøre det på flere måter: Betale kontant, ta opp et billån, leie, abonnere – eller lease. Kanskje du vurderer leasing av elbil? Hva er i så fall fordelene og ulempene? Bør du lease eller la være? Her får du svar…

Les mer

Aktuelle
Spørsmål

/ /

Rekkevidden på VOYAH FREE er 500 km (WLTP). WLTP står for Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, og er den nyeste testprosessen for å måle drivstofføkonomi, elektrisk rekkevidde og utslipp av nye biler. Din VOYAH FREE kan derfor kjøre både lengre og kortere enn den oppgitte WLTP da det avhenger blant annet av kjøremønster, utstyr på bilen, værforhold, hastighet. Om vinteren f. eks. vil det naturligvis være noe kortere rekkevidde på din VOYAH FREE, da bil og batteri påvirkes av faktorer som rullemotstand og kuldegrader. Se eget spørsmål om WLTP for hvordan testen gjennomføres.

/ /

VOYAH FREE har 489 hk/360 kW. Med firehjulsdrift og kraftige motorer gir dette økt fremkommelighet, samtidig som du får en bil med sportslige egenskaper. Bilen gjør 0-100 km/t på 4,4 sekunder.

Se den fulle specen til VOYAH FREE her.

/ /

Bagasjerommet i VOYAH FREE rommer 560 liter, og 1320 liter når du legger ned baksetene. Det er populært å måle bagasjevolum i banankasser, og dette tilsvarer omtrent ni store kasser med baksetene oppe, og hele 26 når de er nede. Dette betyr at du uten problemer kan ta med barnevogn, hundebur og kofferter til hele familien når dere skal på tur.

Se den fulle specen til VOYAH FREE her.

/ /

Maks ladehastighet i dag er 100 kW – da kan det ta 45 minutter å lade fra 20 til 80 %. Med en hjemmelader kan VOYAH FREE lade opptil 11 kW – da vil det ta ca. 8,5 timer fra 20 til 80 %.

Når vi snakker om lading er det to begreper som går igjen:

  • AC-lading: også kjent som hjemmelading, som kan gjøres med en effekt opptil effekten oppgitt på hjemmeladeren.
  • DC-lading: brukes ved hurtiglading på ladestasjoner.

Som de fleste EV modeller har VOYAH FREE en ombordlader på 11 kW (AC lading).

/ /

Premium utstyrspakke inkludert i prisen

VOYAH FREE leveres med en premium utstyrspakke som standard for kr 839.000,- Pakken inkluderer blant annet: 4WD, luftfjæring, selvparkering, massasjefunksjon i setene foran, dimbart panoramatak og night vision. Du finner fullstending VOYAH FREE-spec her.

Utvendig kan du velge mellom fire lakkfarger uten ekstra kostnad: Snow White (hvit), Cloud Blue (lyseblå), Star Night (sort) og Cloud Gray (lysegrå). De to siste lakkfargene: Sky Blue (mørkeblå) og Dark Green (mørkegrønn) gir et tillegg i prisen på 14.900 kroner.

Innvendig får du et premium interiør i bærekraftig, vegansk skinn, og du kan velge mellom tre fargekombinasjoner: Dark Blue med svarte og mørkeblå detaljer, Light Brown med lysebrune, mørkeblå og svarte detaljer, og Beige Red med hvite, røde og svarte detaljer.

Bilene kommer med sommerdekkpakke som standard. Vinterhjul kan velges mot et tillegg på kr 34.500,-.

Ekstrautstyr og serviceavtale

I tillegg til to lakkfarger og vinterdekk kan du ved bestilling legge til tilhengerfeste (kr 13.900,-), gummimatter foran og bak (kr 3.500,-) og gummimatter i bagasjerom (kr 2.900,-). Du kan også legge til serviceavtale nivå 1 for kr 6.990,- (2 år/30.000km), serviceavtale nivå 2 for kr 17.990,- (4 år/60.000km) eller serviceavtale nivå 3 for kr 34990,- (4 år/60.000km). Hva serviceavtalen inkluderer kan du lese mer om her.

/ /

Prøvekjør på flere faste steder i Norge

Du kan prøvekjøre VOYAH på mange faste lokasjoner i Norge. Finn dit nærmeste sted og book prøvekjøring online.

Arrangementer

I tillegg kan du møte oss og prøvekjøre bilen på en rekke arrangementer spredt utover landet. Følg med på våre sosiale medier for mer info – klikk her.

Ønsker du å prøvekjøre andre steder?

Vi jobber for at alle som ønsker skal få prøvekjøre en VOYAH. Dersom du ikke har et showroom i ditt nærområde kan du kontakte oss her, så finner vi en løsning.

/ /

Du bestiller din VOYAH i bilkonfiguratoren – som du finner her. Dette kan du gjøre når som helst selv, eller sammen med en fra VOYAH i en av våre showrooms.

Vil du vite flere detaljer om kjøpsprosessen, kan du lese mer her.

/ /

Når du kjøper bil hos VOYAH, har du flere måter å finansiere den på. Du kan velge mellom kontant betaling eller ulike finansieringsløsninger gjennom VOYAH Financing: lånefinansiering (billån) og leasing levert av Santander Consumer Bank eller bilabonnement levert av Autoplas AS. Vi kan også hjelpe deg dersom du har innbyttebil. Her kan du lese mer om hvilke finansieringsmuligheter du har.

/ /

Har du innbyttebil, kan du få en uforpliktende verdivurdering av denne via våre partnere, Autoplan AS eller hos lokale levrandører ved behov. Dersom verdivurderingen blir akseptert av deg, kan du trygt gjennomføre salget av bilen din til vår samarbeidspartner.

Din VOYAH fullfinansieres enten av deg (ved kontaktbetaling), hos Autoplas AS (ved bilabonnementet) eller hos Santander Cosumer Bank (ved billån og leasing). Merk at det er VOYAH sine samarbeidspartnere som etablerer kjøpekontrakt direkte med deg på din bruktbil. Dette er uavhengig av ditt kjøp av VOYAH, og vil ikke gi reduksjon på nybilpris hos oss.

Prosessen ved innbyttebil er følgende:

INNBYTTE VIA AUTOPLAN AS
Du som kunde bestiller en time og utfører en takst hos NAF. Dette gjøres senest ti virkedager før utlevering av din nye VOYAH. Taksten sendes til [email protected]. Du får berkreftelse fra Autoplan på innbyttepris, med forbehold om teknisk og kosmetisk takst. Dersom dere blir enige og Autoplan kjøper din bil, kan du levere inn din gamle bil hos et NAF-senter. Du skal deretter hente din VOYAH på et valgfritt utleveringspunkt i Norge.

INNBYTTE VIA LOKALE SAMARBEIDSPARTNERE
Du har også mulighet til gjennomføre en takst hos en av våre lokale samarbeidspartnere. Hvis det er tilfellet, får du informasjon og veiledning i vårt lokale showroom. Stedet der bilen som den lokale samarabeidspartneren vår har taksert på, vil da også være leveringsstedet for din gamle bil, samt opphentingstedet for din nye VOYAH.

Oppgjør for din bruktbil skjer rett i etterkant av innlevering og overføring av eierskifte.

/ /

VOYAH holder en høy standard på sine biler og har derfor gode garantier.

  • Garanti bil: 5 år / 100.000 km
  • Garanti lakk: 3 år
  • Garanti mot gjennomrustning: 12 år
  • Garanti batteri: 8 år / 160.000 km

Nybil- og batteripakkegarantien gjelder avhengig av hva som inntreffer først.

Les mer om garanti her.

/ /

Du kan velge blant tre forskjellige serviceavtaler:

– nivå 1 for kr 6.990,- (2 år/30.000km)

– nivå 2 for kr 17.990,- (4 år/60.000km)

– nivå 3 for kr 34990,- (4 år/60.000km)

Hva de forskjellige serviceavtalene inkluderer kan du lese mer om her.

/ /

Ja, VOYAH gir deg tilgang til app som lar deg fjernstyre bilen din, og mye mer. Merk: Du trenger et VIN-nummer (Vehicle Identification Number) for å kunne ta i bruk appen. Nummeret får du utlevert av oss.

Se alle funksjonene i en VOYAH-app her.