VOYAH FREE

EKSTRAUTSTYR

Få muligheten til å utforske mer med ekstrautstyr til din VOYAH. Under ser du en oversikt over hvilket ekstrautstyr som passer til VOYAH FREE.

TAKSTATIV

THULE WINGBAR EDGE TAKSTATIV

Det eneste takstativet som er godkjent til VOYAH FREE er Thule Wingbar Edge. Du kan bestille det hos din VOYAH-forhandler. Takstativet inkluderer både monteringskit og stangsett. Velg mellom sølv og svart stang.


TAKBOKSER

Du kan bruke flere takbokser sammen med Thule takstativ. Skiguard Takboks 830 Touring og 860 Touring er to som passer godt til stativet og VOYAH FREE. Forskjellen på dem er størrelsen i lengde og volum. Du kan bestille takboks gjennom din VOYAH-forhandler.

Høyden til VOYAH FREE inkludert Thule takstativ og Skiguard 830/860 Touring takboks:

  • 191 cm i performance mode
  • 194 cm i ECO og Comfort mode
  • 198 cm i Outing mode

SKIGUARD TAKBOKS 830 TOURING

Lavtbyggende og aerodynamisk takboks hvor takstativet går igjennom boksen for å bygge lavest mulig høyde på bilen. Her får du fint med deg 6-8 par ski med opptil 205 cm i lengde, og 210 cm med litt kreativ plassering. Boksen veier ca. 30 kg og er laget av glassfiberarmert polyester. VOYAH FREE har max taklast på 75 kg. Bagasjevekt er derfor ca. 45 kg.

830 Touring støpes med gjennomgående kanaler til takstativet som blir tilpasset bilen, slik at den blir plassert så optimalt som mulig med tanke på både utseende og luftmotstand. Du trenger ikke verktøy når du monterer boksen til takstativet.

Takboksen er hengslet i front med åpnemekanismen montert et godt stykke frem i takboksen, slik at du enkelt kan laste inn og ut fra begge sider. Låsen sitter montert bak på venstre side, og er lett tilgjengelig når du går ut av bilen. Solid gummipakning mellom over- og underdelen sørger for god motstand mot vanninntrenging.

Boksen leveres med innvendige skiholdere til 6 par ski. Disse kan enkelt tas ut ved behov.

Boksen kan lakkeres i den valgte fargen på din VOYAH FREE mot et tillegg i prisen på 6 600 kroner.

Størrelse:

  • Ca. 470 liter
  • 214 x 88 x 27 cm (utvendig)
  • 205 x 86 x 25 cm (innvendig)

SKIGUARD TAKBOKS 860 TOURING

Lavtbyggende og aerodynamisk takboks som følger profilen på biltaket. Her får du fint med deg 6-10 par ski på minst 210 cm i lengde. Boksen veier ca. 35 kg og er laget av glassfiberarmert polyester. VOYAH FREE har max taklast på 75 kg. Bagasjevekt er derfor ca. 40 kg.

860 Touring støpes med gjennomgående kanaler til takstativet som blir tilpasset bilen, slik at den blir plassert så optimalt som mulig med tanke på både utseende og luftmotstand. Du trenger ikke verktøy når du monterer boksen til takstativet.

Takboksen er hengslet i front med åpnemekanismen montert et godt stykke frem i takboksen, slik at du enkelt kan laste inn og ut fra begge sider. Låsen sitter montert bak på venstre side, og er lett tilgjengelig når du går ut av bilen. Solid gummipakning mellom over- og underdel sørger for god motstand mot vanninntrenging.

Boksen leveres med innvendige skiholdere til 6 par ski. Disse kan enkelt tas ut ved behov.

Boksen kan lakkeres i den valgte fargen på din VOYAH FREE mot et tillegg i prisen på 6 600 kroner.

Størrelse:

  • Ca. 500 liter
  • 224 x 88 x 30 cm (utvendig)
  • 216 x 86 x 28 cm (innvendig)

DEKKPAKKE VINTER

Vår dekkpartner er Continental. Du kan kjøpe vinterdekk med eller uten pigger i konfiguratoren når du bestiller bilen, eller du kan kontakte forhandleren din på et senere tidspunkt. Her kan du også be om et tilbud på dekkhotell og dekkskift. Om du har bestilt bilen med vinterdekk, blir det lagt om til disse før overlevering i vinterhalvåret.

ICECONTACT™ 3

Piggdekk for nordisk vinter. Ny tvillingpigg-teknologi sikrer godt grep både ved akselerasjon, brems og i sving. Utmerkede kjøreegenskaper på is og våte vinterveier.

VIKINGCONTACT™ 7

Piggfritt vinterdekk for nordisk vinter. Testvinner med enestående kjøreegenskaper på vinterveier og vått underlag. Stabilt i alle vinterforhold med gode bremseegenskaper på is og snø.


ANNET TILBEHØR

TILHENGERFESTE

VOYAH FREE kan trekke opptil 2 000 kg. Fastmontert tilhengerfeste kan kjøpes i bilkonfiguratoren samtidig som du bestiller bilen. Det kan også etterbestilles om du ønsker det – da tar du kontakt med ditt nærmeste VOYAH Showroom.

SKILUKE

Ønsker du å ta med ski uten å måtte ha dem på taket? I så fall er det mulig å få montert en skiluke i det midterste baksetet. Denne kan bestilles i konfiguratoren eller etterbestilles. Ta kontakt med din nærmeste VOYAH-forhandler.

GUMMIMATTER

Bilen kommer med stoffmatter på gulvet ved forsetene og i baksetet. I bagasjerommet er det en beskyttelsesmatte i vegansk skinn i bilens interiørfarge. Ønsker du robuste gummimatter i pent design for ekstra beskyttelse, kan det bestilles som ekstrautstyr samtidig som du bestiller bilen.