Utforsk Designet
på VOYAH FREE

VOYAH FREE er gjennomtenkt design fra ytterst til innerst med rene og aerodynamiske linjer, stilrene og komfortable seter samt et smidig infotainmentsystem.

Den har firehjulstrekk, luftfjæring, 489 hestekrefter og kjører fra 0 til 100 kilometer i timen på 4,4 sekunder. Samtidig har den god plass til alt og alle i en stor og stille kupé.

Med VOYAH FREE har du alt du trenger i en stor SUV.

Se flere detaljer
Stor familiebil
med romslig bagasjerom

Med en lengde på nesten fem meter, og en bredde på to meter, får du plass til hele familien i den lyse og støydempede kupeen. Bagasjerommet er på 560 liter, slik at du kan ta med deg alt du ønsker av bager, kofferter, barnevogn og hundebur når dere skal på tur. Slår du ned baksetene, får du hele 1320 liter til rådighet. 

Skal du ha med deg ski, sykler eller kajakker, kan du frakte 75 kilo på takstativet eller i takboksen. Og vil du ta med deg campingvognen, er det bare å gjøre det – VOYAH FREE har en hengervekt på 2000 kilo. Frunken foran er på 72 liter, og rommer både ladekablene og handleposene på vei til hytta.

Du kan også enkelt frakte ski inne i bilen. Da velger du skiluke i bilkonfiguratoren, eller du kan få den montert i ettertid.

Bygg din egen VOYAH FREE

6 ULIKE kjøremoduser

Når du kjører VOYAH FREE, får du skreddersydde kjøreopplevelser. Uansett underlag kan du velge blant seks kjøremoduser – hver og en med sine fordeler og egenskaper som gjør deg til en bedre og tryggere sjåfør.

Eco

Denne modusen gir bilen god autonomi, og den passer for kjøring i urbane strøk og langkjøring når du vil spare mest mulig på batteriet. Akselerasjonsresponsen er jevn, og luftfjæringen justeres til standardhøyden.

Comfort

Her er komfort i fokus. Modusen passer blant annet for kjøring i urbane strøk, og gassresponsen er  jevnere og mer progressiv. Luftfjæringen justeres automatisk til standardhøyden, og du føler du flyter på veien.

Performance

Dette er en modus for mer krevende kjøring, som gir mye kraft og aggressiv gassrespons. Luftfjæringen senkes automatisk, og justeres i forhold til den høye ytelsen. Bilen kjennes sprek og lett, og du klarer 1-100 km/t på 4,4 sek.

Outing

Denne er egnet for lav hastighetskjøring i lett til moderat terreng. Gassresponsen er jevnere og mer progressiv, og luftfjæringen heves og justeres automatisk til utløpshøyden.

Snow

Dette er modusen for lave hastigheter på snødekte, isete og glatte veier. Akselerasjonsresponsen er lav, og luftfjæringen heves automatisk og justeres til standardhøyden. Nå kommer du deg frem!

Individual

Med denne modusen har du mulighet til å mikse og matche egenskaper til bilen som du vil i mange ulike kombinasjoner, slik at du får satt opp bilen din akkurat slik du selv ønsker.

Internett i bilen
5G fra Telenor
Lydkvalitet
Dynaudio HIFI Sound System

Hev-/senkbart display
Tre 12,3” skjermer
Features
Kamera med selfiefunksjon

I midtkonsollen har du god plass til oppbevaring, du kan lade mobilen din trådløst og styre noen av funksjonene på skjermene.

Sover barnet ditt? Et bakre kamera gir deg god oversikt over barna i baksetet. Kameraet på dashbordet forstår når du er trøtt, eller du bruker håndbevegelser, som å dempe musikken, svare telefonen eller ta en selfie.

  • Snow White
  • Cloud Blue
  • Star night
  • Cloud gray
  • Dark Green
  • Sky blue

FORTELLINGEN OM KUNPENG

VOYAHs designfilosofi er basert på den kinesiske fortellingen om Kunpeng. Kun er en diger fisk som forvandles til en enorm fugl, Peng. Denne fuglen symboliserer frihet, og den er svært sentral i VOYAHs kjerneverdier. Logoen er en visualisering av Kunpeng.

Inspirasjon fra Kunpeng ble også brukt da VOYAH designet FREE. Du ser elementer fra vingene i logoen og i lyset fra dørene, samt på formen og lyset i front- og baklyktene.

Innovativt interiør

Med VOYAH FREE kan du velge blant fire lekre interiørfarger – Dark Blue, Light Brown og Beige Red samt All Black hvis du har valgt Black Line eksteriør. Du velger hvilket interiør du vil ha når du bygger bilen din i konfiguratoren.

Ergonomiske seter

Alle setene i VOYAH FREE er i vegansk skinn, og de er ergonomisk formet samtidig som de er enkle å tørke av. For å gi deg ekstra komfort, er det ventilasjon, varme og massasje i forsetene. To av baksetene har Isofix-løsning.

DIMBART PANORAMATAK

Panoramataket i VOYAH FREE kan dimmes. Det betyr at du kan justere det som du vil, og selv velge hvor mye eller lite lys du ønsker å slippe inn. Du kan for eksempel lukke igjen taket når solen skinner på sitt sterkeste på dagen, og åpne opp om natten slik at passasjerene dine kan studere stjernene.

Soltak VOYAH FREE

Lær mer om Voyah FREE

Bagasjeplass i elbilen VOYAH FREE

VOYAH FREE – Design highlights

Fordelene med elbilen VOYAH FREE