EXPLORE VOYAH FREE
Rekkevidde opptil
500 KM
Hjuldrift
4WD

Motorkraft
489 HK
0-100 km/t
4,4 S
Opplev
Komforten

Utforsk komfortable VOYAH FREE

Fantastiske kjøreegenskaper og silkemyk luftfjæring. Ergonomiske seter med deilig massasjefunksjon. Støyreduserende glass og dimbart panoramatak. Vi ønsker deg en behagelig og komfortabel reise i en stor familiebil på første klasse.

Føl
sikkerheten

VOYAH FREE er en SUV som er designet for at du og familien skal føle dere trygge og beskyttet på veien. Adaptive cruise control og lane assistant sikrer deg en bekymringsfri tur uten overraskelser. Og når mørket senker seg rundt bilen, gir nattkameraet full oversikt over alle hindringer foran deg.

Tilpasset
NorSKe forhold
Se film

VOYAH FREE er like eventyrlig på utfordrende vinterføre i fjellet, som på en vakker sommerdag langs kysten. Med seks ulike kjøremoduser kan du tilpasse bilen til underlaget, og få den optimale kjøreopplevelsen.
Les mer om VOYAHs spesifikasjoner her

Verdenspremiere
Black Line

VOYAH FREE Black Line tar det eksklusive og stilrene designet til et nytt nivå. Ved å gjøre kromdetaljene på eksteriøret sorte har vi skapt en bil som oser av eleganse og sportslig preg.

Helt
fullspekket

VOYAH FREE er utstyrt med unike egenskaper, smarte funksjoner, ny teknologi og pur luksus som gir deg en enestående og uovertruffen bilopplevelse – og vi har selvsagt fullspekket den for deg. Du velger bare farge inn- og utvendig.

Omtaler
i media