EXPLORE VOYAH FREE
Rekkevidde opptil
500 KM
Hjuldrift
4WD

Motorkraft
489 HK
0-100 km/t
4,4 S
Opplev
Komforten

Utforsk komfortable VOYAH FREE

Fantastiske kjøreegenskaper og silkemyk luftfjæring. Ergonomiske seter med deilig massasjefunksjon. Støyreduserende glass og dimbart panoramatak. Vi ønsker deg en behagelig og komfortabel reise i en stor familiebil på første klasse.

Føl
sikkerheten

VOYAH FREE er en SUV som er designet for at du og familien skal føle dere trygge og beskyttet på veien. Adaptive cruise control og lane assistant sikrer deg en bekymringsfri tur uten overraskelser. Og når mørket senker seg rundt bilen, gir nattkameraet full oversikt over alle hindringer foran deg.

Tilpasset
NorSKe forhold
Se film

VOYAH FREE er like eventyrlig på utfordrende vinterføre i fjellet, som på en vakker sommerdag langs kysten. Med seks ulike kjøremoduser kan du tilpasse bilen til underlaget, og få den optimale kjøreopplevelsen.
Les mer om VOYAHs spesifikasjoner her

Verdenspremiere
Black Line

På VOYAH FREE Black Line har vi fjernet kromdetaljene på eksteriøret. Sorte takrails, sorte lister rundt vinduene og sort grill gir bilen en eksklusiv, sporty og stilren look.
Se film om Black Line her

LANSERINGSKAMPANJE BLACK LINE

Black Line eksteriør, vinterdekk og gummimatter inkludert i prisen, verdt 56 800 kr. Totalt 839 000 kr.

Valgfritt All Black-interiør kommer i tillegg, 29 900 kr.
Kun få biler tilgjengelig for rask levering.
Kampanjen varer tom. 30. juni 2023.

Helt
fullspekket

VOYAH FREE er utstyrt med unike egenskaper, smarte funksjoner, ny teknologi og pur luksus som gir deg en enestående og uovertruffen bilopplevelse – og vi har selvsagt fullspekket den for deg. Du velger bare farge inn- og utvendig.

Omtaler
i media