VOYAH: kLAR MED TO NYE MODELLER PÅ oSLO mOTOR sHOW

MPV-modellen DREAM og sedanen PASSION presenteres for det norske publikum for første gang under Oslo Motor Show til helga.

Lesetid 4 minutter

– Vi har gledet oss lenge til å vise frem de neste medlemmene av VOYAH-familien.  Til helgen skjer det, og vi håper selvfølgelig både PASSION og DREAM får en god mottakelse, sier Torje Sulland, CEO i Electric Way.

Mobilitetsselskapet Electric Way har eksklusiv rettighet på import og distribusjon av det kinesiske elbilmerket VOYAH i Norge. Siden oppstarten sommeren 2022, har kritikerroste FREE vært VOYAHs eneste modell til salgs på det europeiske markedet, men nå får den komfortable SUV’en endelig selskap.

– Når de to nye modellene rulles ut på norske veier er det ennå litt for tidlig å si, men både DREAM og PASSION lanseres i Europa i løpet av 2024, forteller Sulland.

Electric Way-representanter har vært i Kina og prøvekjørt begge modeller tidligere i år, og rapporterer om komfortable biler fra aller øverste hylle.

DREAM

MPV´en (Multi-Purpose Vehicle) DREAM er den som ligger lengst frem i løypa. Modellen er allerede typegodkjent for det europeiske markedet, og retter seg i første rekke mot storfamilier med behov for komfort og plass. Dette er en stor familiebil som vil ha utvendige mål på 5,3 meter (lengde) og 1,95 meter (bredde) og bli levert med sju seter, hvor av fire har massasjefunksjon og tre har isofix-fester. Andre foreløpige spesifikasjoner er rekkevidde på 482 km. (WLTP) og motorkraft på 435 HK. Og størrelsen tatt i betraktning er dette en sprek bil; 0-100 km/t går på 5,9 sekunder.

– DREAM er oppsiktsvekkende lettkjørt til være en MPV. Den er stabil, rask, og komfortabel. Den første rekken i baksetet gir assosisasjoner til 1.klasse på et fly, så her vil de som sitter på også nyte godt av de luksusriøse spec-valgene. Det er bare å lene seg tilbake og drømme seg bort, sier Lars Mabro Carlsson, VP Sales i Electric Way.

PASSION

Toppklasse-sedanen PASSION ventes til Europa mot slutten av 2024, og representerer et nytt nivå i teknologi og materialvalg fra VOYAH. Batterikapasitet skal etter planen ligge på 108,7 kWh. og gi en rekkevidde opp mot 600 km. (WLTP er ikke klar ennå). Utvendige mål er 5,10 meter (lengde) og 1,97 meter (bredde).

– Passion ligger tett på veien, og gir deg en følelse av å flyte mer enn å kjøre. Innvendig er det verdt å merke seg materialvalgene som er på et absolutt toppnivå. Bilen fremprovoserer rett og slett en god følelse når du setter deg bak rattet. Noe også navnet signaliserer, forteller Mabro Carlsson.

Som alle modeller i VOYAH-familien kommer både DREAM og PASSION med 4WD, luftfjæring og høyt utstyrsnivå som standard.

– Under Oslo Motor Show vil DREAM være tilgjengelig for publikum som en fysisk utstillingsbil. Når det gjelder PASSION, så viser vi frem den digitalt i Oslo, mens vi har den fysisk til stede på eCar Expo i København som også arrangeres denne helga, sier Torje Sulland.

I Norge selges VOYAH gjennom egne showrom i Oslo, Drammen, Hamar, Gjøvik, Hønefoss, Sarpsborg, Trondheim, Harstad, Skien og Holmestrand.

Service, garanti og skade ivaretas av Electric Ways egne autoriserte VOYAH Service Point i samarbeid med MEKO.

Les mer om VOYAH DREAM
Les mer om VOYAH PASSION

KONTAKTER

Lars Mabro Carlsson
VP Sales
Electric Way
Tel: +47 458 60 007
[email protected]

Pål Tømmerhol
Head of PR & Communication
Electric Way
Tel: +47 909 97 158
[email protected]

Torje Aleksander Sulland
CEO
Electric Way
Tel: +47 907 76 113
[email protected]icway.no