Vinneren har mottatt sin VOYAH FREE Black Line

Konkurransen hvor det var mulig å vinne en VOYAH FREE Black Line ble avsluttet 31. august, og den heldige vinneren ble trukket! Les hvordan det gikk da Ken Roger og datteren fikk overrakt sin splitter nye familiebil i høst.

Lesetid 6 minutter

Konkurransen som gikk ut på å gjette når Noah, en gutt på to år, sovnet i den komfortable VOYAH FREE fra den startet å kjøre. Det var mulig å gjette alt fra null sekunder til to timer, så det var mange alternativer. Over 15 000 personer gjettet på når Noah sovnet, og de fleste benyttet seg også av de ekstra forsøkene de kunne få ved å melde seg på nyhetsbrev, dele konkurransen på Facebook og prøvekjøre en VOYAH FREE.

Hvor lang tid tok det egentlig før lille Noah sovnet i den komfortable bilen?

Da konkurransen var over kunne vi avsløre at Noah sovnet etter 7 minutter og 36 sekunder. Det var flere som hadde gjettet akkurat denne tiden, men det var likevel bare én som kunne vinne, så her var det Ken Roger Seljelv-Valen, som ble trukket ut som vinner.

På VOYAH FREE Black Line er kromdetaljene lakkert sort.

Familien på fire fra Stavsjø, presentert Ken Roger og hans yngste datter, Rikke, på 11 år ankommer VOYAHs showroom hos Sulland Midtstranda på Hamar i oktober for å motta premien sin – en VOYAH FREE Black Line til en verdi av hele 839 000 kroner. Black Line har den samme gode komforten, høye sikkerheten og smarte teknologien som VOYAH FREE, bare i en mer stilfull og sofistikert innpakning.

Her er kromdetaljene på eksteriøret erstattet med sorte takrails, sorte lister rundt vinduene og sort grill som gir bilen en eksklusiv, sporty og stilren look. Black Line-detaljene i eksteriøret fåes på alle seks eksteriørfargene til VOYAH FREE. Premiebilen var valgt ut til å være i fargen Star Night, som er storselgeren til VOYAH, og stod klar til Ken Roger og Rikke.

Deltakelse i konkurranser kan lønne seg

– Jeg hadde hørt om VOYAH tidligere og sett reklame for den, forteller Ken Roger.
Det virket som en fin bil, men jeg hadde ikke sjekket den ut noe mer da jeg ikke var på jakt etter ny bil på dette tidspunktet.

Andakt før høytidelig avdukning av førstepremien.

Familien var ikke aktivt på utkikk etter en ny bil, selv om bilene de har begynte å dra på årene, så deltakelsen i konkurransen var mer som en morsom aktivitet. – Jeg liker å være med i konkurranser og har vunnet en del tidligere, så jeg vet at det lønner seg å delta, deler Ken Roger.

– En av gjettene mine var på 7 minutter og 36 sekunder fordi det var litt magefølelse samtidig som jeg har erfaring med egne barn da de ofte var trøtte i bilen da de var mindre, forklarer han.

– Da dere ringte og sa jeg var vinneren av konkurransen, kunne jeg ikke forstå at det var sant. Det er jo litt sånn: Stemmer det? Er det virkelig sant? Jeg måtte sjekke telefonnummeret dere ringte fra for å sikre at det ikke var noen som tullet med meg, forteller Ken Roger om vinnerøyeblikket.

En splitter ny VOYAH FREE Black Line får rulle ut i høstsolen.

– Da jeg først skjønte at jeg var vinneren av en VOYAH FREE Black Line, kjente jeg på en kombinasjon av glede og sjokk. Det var også utrolig gøy å fortelle familien min om at vi hadde vunnet bilen. De kunne ikke tro det med det samme de heller. Det morsomste var nesten å fortelle det til søsteren min. Jeg skrev en sms til henne: «Du vet han broren din som pleier å vinne i konkurranser…?!» Hun svarte umiddelbart: «Nei, jeg vil ikke vite det en gang! Det er helt vilt så vinnerflaks du har!», gjenforteller han med et bredt glis.

– Jeg elsker VOYAH FREE

Førsteinntrykket av bilen er veldig positivt hos både Ken Roger og Rikke. – Den er veldig fin, bekrefter Ken Roger, mens Rikke med stjerner i øynene utbryter: – Jeg elsker den!

Ken Roger får en grundig innføring i bilen av VOYAH-selgeren, Martin.

Deretter er det på tide å overrekke nøkkelen så de kan ta en grundigere titt på bilen. VOYAH FREE er utstyrt med blant annet firehjulstrekk, luftfjæring, massasjefunksjon i forsetene og panoramatak, og det faller umiddelbart i smak hos familien. Rikke legger sin elsk på massasjen og de store skjermene, mens Ken Roger nesten er stum.

– Dette er en stor oppgradering fra de to bilene vi har i dag, utbryter han. Første biltur blir til Sverige til helgen. Den turen kommer nok til å bli mye mer komfortabel enn den noen gang har vært! sier Ken Roger entusiastisk.

Noen fakta om VOYAH FREE

  • Rekkevidde: 500 km (WLTP)
  • Firehjulstrekk og luftfjæring
  • Effekt: 483 hk
  • 0-100 km/t: 4,4 sekunder
  • Batteri: 106 kWh brutto
  • Bagasjevolum: 560/1320 liter
  • App med mange funksjoner

VOYAH FREE kan mye – og litt til

Ken Roger og Rikke får en grundig gjennomgang av bilen av VOYAH-selgeren hos Sulland Hamar. Jo bedre de kjenner til bilens funksjoner, jo mer glede vil de ha av den. De får gjennomgang i alt fra de ulike kjøremodusene og VOYAH-app’en til bilens morsomme funksjoner som party mode, kamera i baksetet og ulike tegn med hånden bilen forstår for å bla. mute lyd, svare på oppkall og ta selfie. Dette falt spesielt i smak hos Rikke. – På turen til Sverige skal jeg la bilens kamera ta mange selfies av meg, ler hun.

Rikke blir spurt om hvilken kjendis eller superhelt VOYAH FREE Black Line minner henne om: – En bil som dette får meg til å minne meg om de Kardashian-folkene. De kjører sånne store, svarte luksusbiler.

På spørsmålet om hvilken magisk funksjon hun vil ha i bilen, svarer hun med et lurt smil: – At den kan gi meg alt jeg vil ha; godteri, penger… Vi kan ikke helt love dette, men vi synes det er gøy at bilen oppleves så luksuriøs at hun tenker i disse baner.

Massasje i setet og selfie-funksjon falt i god smak hos RIkke!

Nå er Ken Roger og Rikke klare for å ta bilen med hjem til familien for nye eventyr. Det er helt klart at de får en mer komfortabel og tryggere reise enn de noen gang har hatt. De vinker og tuter i det de storfornøyde kjører ut av VOYAHs showroom. Vi gleder oss til å følge dem på veien med deres nye VOYAH FREE Black Line. 

Det er bare å gratulere dem og også rette en stor takk til alle som deltok. Nå er vi ute med en ny julekonkurranse hvor du kan vinne lån av en VOYAH FREE i desember som kan ta deg hjem til jul. Vi trekker hele 10 vinnere fra hvert av våre 10 showroom den 4. desember, så her er det flere vinnersjanser. Vi har hørt at det lønner seg å delta!

Vil du se og prøvekjøre en VOYAH?

Da er du velkommen til å besøke oss på nærmeste Experience Center, Flagship Store eller Showroom, som vi har flere steder i hele Norge. Du kan enkelt booke prøvekjøring på nettsiden vår.

Gled deg til en elektrisk, bærekraftig og høyteknologisk kjøretur med VOYAH.