med VOYAH?

VINN BRUK AV EN VOYAH FREE I DESEMBER!
10 HELDIGE VINNERE!

Ønsker du å komme deg komfortabelt og trygt hjem til jul?
VOYAH FREE er løsningen med firehjulstrekk og snømodus for ekstra godt grep på glatt føre, stor bagasjeplass til alle gavene og massasje i setene for ekstra komfort.

Nå låner vi ut 10 VOYAH FREE Black Line i desember til 10 heldige vinnere i hver av byene hvor VOYAH har showroom: Oslo, Trondheim, Hamar, Gjøvik, Drammen, Sarpsborg, Holmestrand, Skien, Hønefoss og Harstad.

Delta enkelt ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, godkjenne konkurransevilkårene og fylle ut skjemaet under!

konkurransevilkår

Slik deltar du

For påmelding og deltakelse i konkurransen, må du melde deg på vårt nyhetsbrev og registrere deg som deltaker i konkurransen på voyah.no/kampanjer/hjem-til-jul-med-voyah/ i det tilhørende skjemaet med fornavn, etternavn, telefon, e-post og postnr. Du må være medlem av VOYAH Norge sitt nyhetsbrev ved trekning av vinneren. Er du en av de heldige vinnerne samtykker du til å dele kjøreopplevelsen på dine sosiale medie-kontoer og tagge @voyahnorge. Samtidig samtykker du til at innholdet deles med Electric Way og VOYAH Norge, som kan dele det i sine sosiale medier-kanaler og nettside, voyah.no

Konkurranseperioden er fra 20. november til 3. desember 2023. Ti vinnere trekkes mandag 4. desember 2023. De 10 VOYAH FREE vil bli utdelt senere samme uke.

Det er kun lov å delta én gang per person. Bruk av falske opplysninger og brudd på konkurransevilkårene vil kunne føre til utestengelse fra konkurransen.

Hvem kan delta?

For å delta i konkurransen må du være over 20år, ha gyldig førerkort og ha fast bostedsadresse i Norge. 

Hvem kan ikke delta?

De som ikke kan delta i konkurransen er ansatte i Sulland-konsernet og deres nærmeste familie.

Dette kan du vinne

Premien er lån av en VOYAH FREE i opptil 30 dager – hovedsakelig i desember 2023. Den totale prisen på premien har en verdi på 9 990 kr. Det trekkes ti vinnere, en vinner i hver av byene det er et VOYAH Showroom: Oslo, Trondheim, Drammen, Sarpsborg, Hønefoss, Holmestrand, Skien, Gjøvik, Hamar og Harstad.

Vinnerene kan ikke bytte premien til kontanter eller andre ting med lignende verdi.

Importøren av VOYAH i Norge, Electric Way, er ikke ansvarlig for eventuelle utgifter som oppstår i forbindelse med premien.

Trekning av vinner

Vinnerene trekkes 4. desember 2023 i hvert av VOYAH sine 10 showroom, med forbehold om at alle vilkår er oppfylt.

Alle deltakerne blir fordelt ut til sitt nærmeste VOYAH Showroom ut fra oppgitt postnummer i konkurransen, og er med i trekningen hos dette showroomet.

Vinnerene kontaktes samme dag for å avtale utlevering av premien. En samtykkeerklæring må deretter underskrives før utlevering av bilen kan skje. Er samtykkeerklæringen underskrevet vil utlevering finne sted senest innen fem dager etter vinneren er trukket på hver av VOYAHs showroom i Norge. Vinnerene må stille fysisk ved overlevering på riktig lokasjon, og ta kostnaden med å komme seg til showroomet. Vinnerene må levere tilbake VOYAH FREE på samme lokasjon maksimalt 30 dager etter den er utlevert. Avlevering avtales direkte med hvert VOYAH showroom.

Bruk av personopplysninger

Dersom du vinner, ønsker vi å annonsere dette med navn og bilde på VOYAHs nettsider og sosiale medier som FacebookInstagramLinkedIn etc. Dette vil være en del av samtykkeerklæringen som må underskrives før bilen lånes ut.

Ansvarlig for konkurransen

Det er Electric Way, importør av VOYAH i Norge, som arrangerer og er ansvarlig for konkurransen.