DREAM drømmen for storfamilien

VOYAHs helt nye storbil, DREAM, er klar for norske veier! Den lanseres på eCAR Expo på Lillestrøm 9. – 11. februar. Her kan alle få testet ut den luksuriøse MPV’en (Multi-Purpose Vehicle) for første gang.

Lesetid 2 minutter

VOYAHs helt nye storbil, DREAM, er klar for norske veier! Den lanseres på eCAR Expo på Lillestrøm 9. – 11. februar. Her kan alle få testet ut den luksuriøse MPV´en (Multi-Purpose Vehicle) for første gang.

– DREAM er oppsiktsvekkende lettkjørt til være en MPV. Den er stabil, rask, og komfortabel. Den første rekken i baksetet gir assosiasjoner til 1.klasse på et fly, så her vil de som sitter på også nyte godt av de luksuriøse spec-valgene. Det er bare å lene seg tilbake og drømme seg bort, sier Lars Mabro Carlsson, VP Sales i Electric Way, som importerer VOYAH i Norge.

DREAM byr på et spektakulært utseende og komfort i en egen klasse.

DREAM er typegodkjent for det europeiske markedet, og retter seg i første rekke mot storfamilier med behov for komfort og plass. Dette er en svært romslig modell som har utvendige mål på 5,3 meter (lengde) og 1,95 meter (bredde) og bli levert med sju seter, der fire har massasjefunksjon og tre har isofix-fester. Rekkevidden er på gode 482 km. (WLTP) og motorkraft på 435 HK. Og størrelsen tatt i betraktning er dette en sprek bil; 0-100 km/t går på 5,9 sekunder.

I tillegg har DREAM et spektakulært utseende og all komfort og bekvemmeligheter du forventer av et premium-merke som VOYAH. Luftfjæringen gjør kjøringen silkemyk og massasjen i fire av setene sørger for prikken over i’en.

Noen fakta om VOYAH DREAM

  • Rekkevidde: 482 km (WLTC)
  • Firehjulstrekk og luftfjæring: Air Suspension + adjustable shock absorber)
  • Effekt: 320 kWh (429 Hk)
  • 0–100 km/t: 5,9 sekunder
  • Batteri: 108,7 kWh – brutto
  • Bagasjevolum: Ikke oppgitt – TBA

Det er også verdt å merke seg at DREAM, i tillegg til familiebil-utgaven med sju seter, også kommer i en varebilversjon. Den er spesielt egnet for håndverkere og transportselskaper som ønsker seg det lille ekstra.

Under eCAR Expo vil det være mulighet til å både sjekke ut-, prøvekjøre- og bestille DREAM.

Vil du se og prøvekjøre en VOYAH?

Da er du velkommen til å besøke oss på nærmeste Experience Center, Flagship Store eller Showroom, som vi har flere steder i hele Norge. Du kan enkelt booke prøvekjøring på nettsiden vår.

Gled deg til en elektrisk, bærekraftig og høyteknologisk kjøretur med VOYAH.