Forside > Hanne var en av de første som kjøpte VOYAH FREE – hva synes hun nå?

Hanne var en av de første som kjøpte VOYAH FREE – hva synes hun nå?

Å lete etter ny bil er alltid spennende. Samtidig er det mange brikker som skal falle på plass. Trygghet og god plass til hele familien, ny teknologi, høy komfort, mye krefter og kanskje firehjulstrekk, luftfjæring og litt ekstra luksus – til en hyggelig pris. Alt dette var også viktig for Hanne, og hun fant det hun lette etter i VOYAH FREE.

Lesetid 6 minutter
Les mer

Hanne Albertsen er 35 år, og i det daglige jobber hun som teamleder i Danske Bank. Hun bor i Trondheim med samboeren sin og en gutt på fire år. Fra før hadde de en mellomstor elbil og en pick-up med plass til tre, men i februar venter de en jente. Det betydde at de måtte ut og lete etter en ny og stor familiebil.

– Vi hadde bestemt oss for elbil igjen, men hvilken? Ikke bare trengte vi mer plass, den skulle godkjennes av gutten vår også. Han er nemlig svært interessert i biler og kjøretøy. I tillegg er jeg opptatt av teknologi, funksjoner og design. Dessuten er jeg en jente som er godt over gjennomsnittet glad i fart og spenning, og når anledningen byr seg liker jeg å kjøre vannscooter, forteller den vordende mammaen.

Hanne Albertsen har valgt VOYAH FREE i Star Night eksteriør og Dark Blue interiør. Her henter hun sin nye premium bil og skal snart ta den første turen hjem.

Det var med andre ord mange ønsker den nye bilen skulle oppfylle. Hele familien var engasjert i søket, og det var faren hennes og samboeren som først begynte å snakke om VOYAH FREE.

– Jeg sjekket litt rundt, og fant nummeret til Jarle på VOYAH Flagship Store i Trondheim. Vi fikk låne den ene bilen de hadde da, og vi ble veldig imponert. Så det endte med at vi solgte den gamle elbilen, og bestilte VOYAH FREE. Og det samme gjorde faren min.

– Så VOYAH FREE oppfylte med andre ord hele familiens ønsker?

– Definitivt! Til og med sønnen vår godkjente den allerede under prøvekjøringen, smiler hun. 

Fra venstre: Lars Mabro Carlsson – VP Sales i Electric Way som er importør av VOYAH, Jarle Dretvik – Daglig Leder i VOYAH Flagship Store Trondheim, Roger Bargen – Salgssjef i VOYAH Flagship Store Trondheim

En stor familiebil som vekker oppsikt

Vi skrur tiden litt tilbake. For da Hanne så VOYAH FREE første gang var det en ting hun la spesielt merke til. 

– Jeg synes fronten er tøff, og hele bilen har fine linjer. Vi prøvde flere biler, men enten hadde de for lite bagasjerom eller så var de rett og slett for store – og i tillegg hadde de mindre bagasjerom. Med VOYAH FREE får vi utnyttet plassen, og det setter jeg pris på. Det er en SUV, men den er kompakt. Den er like stor som mange andre elektriske familiebiler på markedet, men fremstår likevel mindre “brautende”, som vi sier her i Trondheim. 

Litt senere var det duket for prøvekjøring. Og selv om det var søndag, stilte Jarle opp, leverte nøkler og bil, og ønsket god tur.

– Både jeg, samboeren og pappa kjørte. Dette var i september, og det var regnfull veibane enkelte steder. Så vi fikk testet at den oppførte seg skikkelig under slike forhold, og luftfjæringen gjorde turen til en behagelig opplevelse. Dessuten fikk vi kjenne på kreftene der det var tørt – det må jo være litt futt når man tramper på gassen! 

Hanne er som nevnt opptatt av det tekniske, og dette fikk de også gått nøye gjennom.

– Vi fikk se og prøve funksjonene, trykke på instrumentpanelet og de tre skjermene, og vi fikk en innføring i teknologien. Og vi måtte jo bare kjøre i gang massasjesetene. Vi sjekket at voksne satt godt bak, og at den passet i garasjen før vi dro tilbake. Så alt i alt var det en svært imponerende og stor familiebil, og det er viktig siden vi drar en del på langkjøring til hytta.  

Hun benytter også anledningen til å skryte av Jarle og kollegaene hans på VOYAH Flagship Store i Trondheim. 

– De er virkelig noe for seg selv. Det er rett og slett jordnære folk du får et nært og personlig forhold til, og vi har fått god service. Når vi sender melding får vi alltid et hyggelig svar tilbake, som “hvordan var helgen din”. Det finnes ikke mange slike bilselgere. Du kan bestille bilen på nett, men de gjorde det for oss.

For bare noen dager siden var det tid for overlevering, og det var et spent par som endelig kunne se sin sorte VOYAH FREE for første gang. 

Hanne Albertsen sammen med Salgssjef i VOYAH Flagship Store Trondheim Roger Bargen på utleveringsdatoen.

– Det var stor stas å hente bilen. Roger på VOYAH Flagship Store hadde en fin gjennomgang, og han fortalte oss om service og masse annet. En ting som vi som er gøy når vi er ute og kjører, er at siden folk ikke har sett bilen vekker den litt oppsikt.

App og night vision

Etter noen dager bak rattet, er ikke Hanne mindre imponert. VOYAH FREE lever opp til forventningene og vel så det. Det har blitt noen småturer, og når bilen er parkert blir hun gjerne sittende for å lære seg mer om bilen – og appen. Den synes hun er oversiktlig og enkel å bruke, blant annet til å varme kupeen.

– Bilen sitter godt på snøen, og er trygg og behagelig å kjøre. Så er det jo de tekniske funksjonene med trådløs lading, og vi får full oversikt med 360-graderskameraet. Sensorene er flotte å ha, de varsler både når jeg kjører selv og når andre biler nærmer seg. 

– Du nevnte faren din tidligere – har han fått sin VOYAH FREE?

– Nei, men det er ikke lenge til. Han kjørte diesel og snakket lenge om å kjøpe ny elbil. Han prøvde mange og fikk noen favoritter. Det er litt tilfeldig at han ble med oss på prøvekjøring, og han ble like imponert som oss. 

Hanne synes det er en stor fordel at de valgte samme bil, siden hun da kan hjelpe ham med det tekniske. 

– Han ser mest frem til de gode lysene og ikke minst night vision. Det er fordi de har en hytte som ligger langt ut mot havet, og veien dit er ikke opplyst helt frem. Der er det mange hjort langs veikanten som er umulig å se uten night vision, så den kommer godt med. 

VOYAH FREE kommer med night vision inkludert i prisen. Dette er en funksjon som oppdager dyr og mennesker langs eller i veien opptil hele 150 meter lenger fremme.

VOYAH FREE – eller vannscooter?

La det ikke være noen tvil. Hanne og familien er strålende fornøyd med at de valgte VOYAH FREE. Og det tror hun alle som gjør også vil bli. 

– Jeg håper av hele mitt hjerte at den virkelig slår an, og grunnen til det er at det er en helt suveren bil. Det er få som kjenner til VOYAH FREE nå, men det tror jeg kommer til å forandre seg raskt. Her får du en flott bil med fantastisk komfort til en hyggelig pris. Om du sammenligner med andre merker, kommer du veldig godt ut av det med VOYAH FREE. Book en prøvekjøring, så forstår du hva jeg mener. 

– Vi må jo til slutt spørre hva som er morsomst å kjøre – vannscooter eller VOYAH FREE?

– Det er vanskelig å si! Du kan si det slik at det er morsomt å kjøre VOYAH FREE dit vi har vannscooter – jeg er jo tross alt en jente som liker fart og spenning.

Vil du se og prøvekjøre en VOYAH?

Da er du velkommen til å besøke oss på nærmeste Experience Center, Flagship Store eller Showroom, som vi har flere steder i hele Norge. Du kan enkelt booke prøvekjøring på nettsiden vår.

Gled deg til en elektrisk, bærekraftig og høyteknologisk kjøretur med VOYAH.