Forside > Support > Bestilling & levering

Spørsmål
Bestilling & levering

/ /

Premium utstyrspakke inkludert i prisen

VOYAH FREE leveres med en premium utstyrspakke som standard for kr 839.000,- Pakken inkluderer blant annet: 4WD, luftfjæring, selvparkering, massasjefunksjon i setene foran, dimbart panoramatak og night vision. Du finner fullstending VOYAH FREE-spec her.

Utvendig kan du velge mellom fire lakkfarger uten ekstra kostnad: Snow White (hvit), Cloud Blue (lyseblå), Star Night (sort) og Cloud Gray (lysegrå). De to siste lakkfargene: Sky Blue (mørkeblå) og Dark Green (mørkegrønn) gir et tillegg i prisen på 14.900 kroner.

Innvendig får du et premium interiør i bærekraftig, vegansk skinn, og du kan velge mellom tre fargekombinasjoner: Dark Blue med svarte og mørkeblå detaljer, Light Brown med lysebrune, mørkeblå og svarte detaljer, og Beige Red med hvite, røde og svarte detaljer.

Bilene kommer med sommerdekkpakke som standard. Vinterhjul kan velges mot et tillegg på kr 34.500,-.

Ekstrautstyr og serviceavtale

I tillegg til to lakkfarger og vinterdekk kan du ved bestilling legge til tilhengerfeste (kr 13.900,-), gummimatter foran og bak (kr 3.500,-) og gummimatter i bagasjerom (kr 2.900,-). Du kan også legge til serviceavtale nivå 1 for kr 6.990,- (2 år/30.000km), serviceavtale nivå 2 for kr 17.990,- (4 år/60.000km) eller serviceavtale nivå 3 for kr 34990,- (4 år/60.000km). Hva serviceavtalen inkluderer kan du lese mer om her.

/ /

Prøvekjør på flere faste steder i Norge

Du kan prøvekjøre VOYAH på mange faste lokasjoner i Norge. Finn dit nærmeste sted og book prøvekjøring online.

Arrangementer

I tillegg kan du møte oss og prøvekjøre bilen på en rekke arrangementer spredt utover landet. Følg med på våre sosiale medier for mer info – klikk her.

Ønsker du å prøvekjøre andre steder?

Vi jobber for at alle som ønsker skal få prøvekjøre en VOYAH. Dersom du ikke har et showroom i ditt nærområde kan du kontakte oss her, så finner vi en løsning.

/ /

Du bestiller din VOYAH i bilkonfiguratoren – som du finner her. Dette kan du gjøre når som helst selv, eller sammen med en fra VOYAH i en av våre showrooms.

Vil du vite flere detaljer om kjøpsprosessen, kan du lese mer her.

/ /

Når du kjøper bil hos VOYAH, har du flere måter å finansiere den på. Du kan velge mellom kontant betaling eller ulike finansieringsløsninger gjennom VOYAH Financing: lånefinansiering (billån) og leasing levert av Santander Consumer Bank eller bilabonnement levert av Autoplas AS. Vi kan også hjelpe deg dersom du har innbyttebil. Her kan du lese mer om hvilke finansieringsmuligheter du har.

/ /

Leasing er et annet ord for langtidsleie. Endrer behovene seg relativt ofte for hvilken type bil du behøver, er leasing et godt alternativ. Fordelene med leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. Tegner du en leasingavtale har du bruksrett på bilen gjennom avtaleperioden (24/36/48 mnd).

/ /

VOYAH Financing tilbyr leasing levert av Santander Consumer Bank for både private og bedrifter.

Som privatperson kan en leasingavtale gi deg fleksibilitet, da du ikke binder opp kapital. Om du ønsker å ha en nyere bil du bytter ut hvert 3. eller 4. år, er leasing et godt alternativ. En av forskjellene på leasing og lån, er at du ved leasing kun har bruksrett på bilen. Samtidig følger det ofte en vedlikeholdsplikt, men til gjengjeld er det ingen bruktbil du må selge etter endt leasingperiode.

For næringskunder er leasing som oftest det foretrukne valget. Det er hensiktsmessig å ikke bruke av kontantbeholdningen for å drifte bilparken, og pengene brukes i stedet på strategiske investeringer som skaper merverdi for selskapet ditt.

I en leasingavtale avtales en fast kjørelengde. Dersom du kjører lenger enn avtalt, vil du få ekstra kostnader når leasingperioden er over. Når du leaser en bil, må du derfor følge ekstra nøye med på hvor mange kilometer du kjører. Det er også viktig å vite at du som «leietaker» av bilen både har bruksrett og ansvar for bilen. Husk derfor å ta vare på den som om det var din egen. Når du leaser en VOYAH er serviceavtale obligatorisk. Her kan du lese mer om serviceavtalen fra VOYAH.

Etter endt leasingperiode leveres bilen tilbake, og det blir gjennomført taksering av bilen. Dersom det er skader som trenger utbedring, eller om du har kjørt over avtalt lengde, vil du få en sluttfaktura. Som leasingkunde har du mulighet til å kjøpe bilen for det samme som enhver tids gjeldende markedspris.

Vi hjelper deg med å finne både bilen og leasingavtalen som passer for deg eller din bedrift. Innimellom kan du også få ekstra gode deals på leasing hos oss – her kan du sjekke aktuelle kampanjer.

/ /

Før bestilling

VOYAH FREE er bilen med kort leveringstid. Før du fullfører bestillingen din online, får du beskjed når den ønskede bilen du har konfigurert er forventet levert. Du kan også velge et senere tidspunkt om det er ønskelig. I mange tilfeller klarer vi å levere bilen innen ca. 1-2 uker fra du har lagt inn bestillingen. Går du for en fargekombinasjon som er litt mer uvanlig, kan leveringen ta opptil et par måneder. Klikk her, velg bilkonfigurasjonen du vil ha og sjekk leveringstid.

Etter bestilling

Du får beskjed når bilen din er klar for henting på avtalt sted.

/ /

Vi har utleveringssteder i Oslo, Trondheim, Drammen, Hamar, Harstad, Hønefoss, Gjøvik og Sarpsborg. Bor du et annet sted i landet og ønsker levering nærmere deg, vil det tilkomme et frakttillegg. Ta kontakt med oss på +47 90 40 80 30, så finner vi den beste løsningen for deg.

/ /

Ingen biler i Norge kan registreres før de er forsikret, dvs. at før vi kan utlevere din VOYAH må den ha gyldig forsikring. Det har vi løst med VOYAH Insurance sin “Fri start”-forsikring, levert av If. Hos oss får nemlig alle VOYAH-eiere gratis forsikring de første 30 dagene.

Merk: Forsikringen begynner å løpe fra den dagen bilen din er registrert, og ikke dagen du får utlevert bilen (hvis dette er to ulike datoer).

Vilkårene på “Fri start”-forsikringen finner du her.

Deretter kan du velge om du vil beholde forsikringen hos If eller velge en annen leverandør.

Velger du VOYAH Insurance vil du få tilgang til denne via din innloggede side hos If. Etterhvert vil den også være tilgjengelig på voyah.no og i VOYAH-appen.

/ /

VOYAH Financing formidler lånefinansiering levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. Sammen tilbyr vi flere gode alternativer tilpasset ditt behov.

Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Renten du får på billånet ditt er flytende, og avhenger av hvor mye egenkapital du har og kredittvurderingen din. Hos VOYAH får du en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Du kan også få inntil tre betalingsfrie måneder i året.

Priseksempel billån i 2022 fra Santander Consumer Bank: 6,30 % nom./7,11 % eff. 35 % egenkapital. Lånebeløp: Kr 472.140,- o/7 år. Kostnad: Kr 123.366,-, Totalt: Kr 592.232,-. For priseksempler i 2023, ta kontakt med oss.

Både kampanje- og produktrenten er flytende, og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en overføring av eventuelt innskudd til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg om dette. Overføring av resterende sum blir gjennomført direkte av Santander Consumer Bank. Deretter får du månedlige fakturaer via Santander direkte.

Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss.

/ /

Ved privatleasing får du som privatperson full bruksrett til en bil for en periode, og du skal levere den tilbake ved avtaleslutt. Fordelene med leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. Tegner du en leasingavtale beholder du bilen i minst tre år. Siden leasing er et leieforhold har du ikke gjeld på bilen, og derfor påvirkes ikke låneevnen din, slik et billån gjør.

VOYAH Financing formidler lånefinansiering levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering.

Priseksempel privatleasing i 2022 fra VOYAH Financing levert av Santander Consumer Bank
Startleie/etabl.gebyr kr 76.690,-, månedsleie kr 9.413,- og totalpris kr 410.754,- vil variere med rentenivået.
For priseksempler i 2023, ta kontakt med oss.

For eksempelet gjelder 3 års bindingstid og kjørelengde 45 000 km.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en overføring av eventuelt innskudd til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg om dette. Overføring av resterende sum blir gjennomført direkte av Santander Consumer Bank. Deretter får du månedlige fakturaer via Santander direkte.

Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss.

Vi hjelper deg med å finne både bilen og leasingavtalen som passer best for deg. Innimellom kan du også få ekstra gode deals på leasing hos oss – sjekk aktuelle kampanjer her.

/ /

Det er kjent at leasing forenkler regnskapsførsel, skatteregnskap og ikke minst budsjettering. Du binder heller ikke opp bedriftens egenkapital i bilene du leaser. Derfor er leasing som oftest det foretrukne valget for næringskunder i Norge. VOYAH Financing formidler bedriftsleasing levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering.

Priseksempel bedriftsleasing i 2022 fra VOYAH Financing levert av Santander Consumer Bank
Startleie/etabl.gebyr kr 76.690,-, månedsleie kr 9.267,- og totalpris kr 410.372,- vil variere med rentenivået.
For priseksempler for 2023, ta kontakt med oss.

For eksempelet gjelder 3 års bindingstid og kjørelengde 45 000 km.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en overføring av eventuelt innskudd til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg om dette. Overføring av resterende sum blir gjennomført direkte av Santander Consumer Bank. Deretter får du månedlige fakturaer via Santander direkte.

Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss.

Vi hjelper deg med å finne både bilen og leasingavtalen som passer best for deg og bedriften din. Innimellom kan du også få ekstra gode deals på leasing hos oss – sjekk aktuelle kampanjer her.

/ /

Et bilabonnement er leie av bilen for en kortere periode enn leasing, men gjerne lenger enn hva man er vant til fra billeie. Med VOYAH Financing levert av Autoplan AS kan du leie en VOYAH fra 6 – 12 måneder. Du har kun én måneds oppsigelsesfrist. Dette er en fleksibel løsning. Den kan også omgjøres til en annen finansineringsløsning mellom disse 6 – 12 månedene om du ønsker det. I perioder har vi kampanjer på abonnementsløsningen. Da finner du dem her.

/ /

Ved kontant betaling trenger du en bekreftelse fra banken din om at pengene er tilgjengelige. Du får opplysninger fra oss som forteller hvilket bankkontonummer du skal benytte, og hvordan overføringen skal merkes.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en bankoverføring til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg på dette. Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss

/ /

Har du innbyttebil, kan du få en uforpliktende verdivurdering av denne via våre partnere, Autoplan AS eller hos lokale levrandører ved behov. Dersom verdivurderingen blir akseptert av deg, kan du trygt gjennomføre salget av bilen din til vår samarbeidspartner.

Din VOYAH fullfinansieres enten av deg (ved kontaktbetaling), hos Autoplas AS (ved bilabonnementet) eller hos Santander Cosumer Bank (ved billån og leasing). Merk at det er VOYAH sine samarbeidspartnere som etablerer kjøpekontrakt direkte med deg på din bruktbil. Dette er uavhengig av ditt kjøp av VOYAH, og vil ikke gi reduksjon på nybilpris hos oss.

Prosessen ved innbyttebil er følgende:

INNBYTTE VIA AUTOPLAN AS
Du som kunde bestiller en time og utfører en takst hos NAF. Dette gjøres senest ti virkedager før utlevering av din nye VOYAH. Taksten sendes til [email protected]. Du får berkreftelse fra Autoplan på innbyttepris, med forbehold om teknisk og kosmetisk takst. Dersom dere blir enige og Autoplan kjøper din bil, kan du levere inn din gamle bil hos et NAF-senter. Du skal deretter hente din VOYAH på et valgfritt utleveringspunkt i Norge.

INNBYTTE VIA LOKALE SAMARBEIDSPARTNERE
Du har også mulighet til gjennomføre en takst hos en av våre lokale samarbeidspartnere. Hvis det er tilfellet, får du informasjon og veiledning i vårt lokale showroom. Stedet der bilen som den lokale samarabeidspartneren vår har taksert på, vil da også være leveringsstedet for din gamle bil, samt opphentingstedet for din nye VOYAH.

Oppgjør for din bruktbil skjer rett i etterkant av innlevering og overføring av eierskifte.

/ /

Det kan være muligheter for å endre i bestillingen din, feks. fargekombinasjon, tilvalg, ekstra utstyr, finansieringsløsning osv. Det kommer an på når du ønsker endringen. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen ut om det er mulig. Om du gjør endringer i konfigurasjonen på bilen kan dette påvirke prisen på bilen og det betyr at vi må gjøre en ny søknadsprosess på finansiering. Kontakt oss på +47 90 40 80 30.

/ /

Hvis du betaler bilen din kontant, må hele betalingen gjennomføres senest tre virkedager før du får den utlevert. Dersom du har egenkapital som startleie eller kontantinnsats ved leasing og lån, er det de samme reglene som gjelder. Og husk – bilen blir ikke utlevert før betalingen er registrert hos oss.

/ /

Ja, du kan bli nektet kreditt når du søker om leasing eller lån. Hvis det skjer vil du bli kontaktet av finansieringspartneren vår, som gir deg tips om hva du kan gjøre videre. Du får også anledning til å spørre hvordan de har kommet frem til hvorfor du har manglende kredittveridghet. Det gjør at du eventuelt kan korrigere størrelsen på forskuddsbetalingen eller nedbetalingstiden og noen ganger medlånetaker eller tilsvarende sikkerhet. Når dette er justert, kan du sende inn ny søknad.

/ /

Ja, det kan du. Endring av finansieringsmetode kan du gjøre i samråd med oss i forkant av levering av bilen. Du bindes til kjøpet ditt ved kjøpskontrakten og finansieringsmetode har betydning for deg i form av hvordan du ønsker å håndtere din personlige nedbetaling.

MERK: Det er hensiktsmessig for deg som kjøper og oss som leverandør at det finansielle er på plass i god tid før du skal hente ut bilen og vi praktiserer 14 dager før utlevering som deadline og innskudd/EK må være oss i hende senest tre virkedager før utlevering.

/ /

Vi anbefaler VOYAH Insurance – levert av If, som er et tilbud til deg for lettest mulig håndtering av din bilforsikring. Sammen med If sikrer vi at du lett kan velge mellom de forsikringene som passer deg best.

De første 30 dagene etter bilen er registrert har du gratis forsikring om du velger “Fri Start” fra VOYAH Insurance levert av If. I løpet av denne perioden vil du få tilbud fra If på forlengelse av avtalen, men det står du fritt til å velge selv.

Velger du VOYAH Insurance vil du få tilgang til denne via din innloggede side hos If. Etterhvert vil den også være tilgjengelig på voyah.no og i VOYAH-appen.

Les mer om forsikringen her.

Alle
Kategorier