Forside > Support > APP & infotainmentsystem

Spørsmål
APP & infotainmentsystem

/ /

Slik endrer du sikkerhetskoden:

1. Klikk på profilbilde (øverst til venstre)
2. Velg Mine kjøretøy
3. Velg kjøretøy
4. Velg «Sikkerhetskode»
5. Få kode på SMS
6. Tast inn ny sikkerhetskode

/ /

Bilen kommer med simkort fra Telenor, så du trenger ikke å tenke på dette selv. Det vil være en standardpakke på 10 GB i måneden ut 2023, med mulighet for å kjøpe ekstra ved behov.

/ /

Ved lansering vil infotainment-systemet være på engelsk. Vi jobber med å oversette det til norsk.

/ /

Ja, VOYAH gir deg tilgang til app som lar deg fjernstyre bilen din, og mye mer. Merk: Du trenger et VIN-nummer (Vehicle Identification Number) for å kunne ta i bruk appen. Nummeret får du utlevert av oss.

Se alle funksjonene i en VOYAH-app her.

/ /

Ja, med appen til VOYAH kan du blant annet planlegge lading slik at bilen lader når du selv ønsker. Se alle funksjonene i en VOYAH-app her.

Alle
Kategorier