Forside > Derfor bør du glede deg til å kjøre VOYAH FREE

Gled deg til å kjøre VOYAH FREE

Å kjøre VOYAH FREE er like komfortabelt på kronglete småveier som på motorveien. Her er det aller meste av utstyr standard.

Lesetid 2 minutter
Les mer

VOYAH FREE er en ny elektrisk SUV som gir deg sikkerheten, kjøreopplevelsen og kjøregleden du ønsker deg. Elbilen kommer fullspekket med utstyr og teknologi så alle kan nyte den samme, gode premiumfølelsen. Her er noen grunner til at du kan glede deg til å kjøre VOYAH FREE som er som skapt for norske veier og kjøreforhold.

El-SUV for norske veier

VOYAH FREE er like flott utenpå som inni. Bilens rene linjer er designet for å passe det europeiske markedet. SUVen er nesten fem meter lang, snaut to meter bred, har nesten tre meter akselavstand og er på størrelse med konkurrenten Audi e-tron.

Utseende står også til utførelsen. Bilen kommer kjapt opp i fart og går fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder. Den kan også ta deg med på eventyr på utfordrende veier.

Justerbar bakkeklaring og luftdemping

I tillegg til firehjulstrekk, har VOYAH FREE en god bakkeklaring når du trenger det, noe som er perfekt for norske veier. Standarden er satt til 133 mm bakkeklaring i ECO Mode. Skal du kjøre på humpete veier, kan du sette elbilen din i Suburban Mode. Bilen løfter seg da til 163 (203) mm og dermed er verken grus eller humper i veien noe problem. I kombinasjon med 100 mm luftdemping får du en behagelig kjøretur.

Vil du sitte tettere på veien og ha en mer smidig og sportslig kjøreopplevelse, setter du bare bilen i Performance Mode fra starten av. Den senker seg da 20 mm. Eventuelt kan du vente på at bilen senker seg av seg selv, for når du kommer opp i 60 km/t, senkes bilen automatisk 20 mm. I 110 km/t senkes den ytterligere 10 mm. Denne lave bakkeklaringen gir mindre luftmotstand og strømforbruk.

Fra Suburban Mode til den laveste bakkeklaringen i Performance Mode, skiller det hele 60 (110) mm.

Vil du se og prøvekjøre en VOYAH?

Da er du velkommen til å besøke oss på nærmeste Experience Center, Flagship Store eller Showroom, som vi har flere steder i hele Norge. Du kan enkelt booke prøvekjøring på nettsiden vår.

Gled deg til en elektrisk, bærekraftig og høyteknologisk kjøretur med VOYAH.