Forside > Bilhold med VOYAH

Bilhold med VOYAH

Bilhold skal være enkelt for deg som VOYAH-bruker – og alt skal skje gjennom VOYAH-appen.

Lesetid 6 minutter
Les mer

For å sikre at du som VOYAH-bruker i Norge får den beste opplevelsen har vi sikret gode løsninger i VOYAH-appen for bilholdet ditt på:

  • Garanti
  • Service, reparasjon og vedlikehold
  • Skade
  • Forsikring
  • Finansiering
  • 5G i bilen

Lang garanti på VOYAH FREE

VOYAH holder en høy standard på sine biler. Vi har derfor gode garantier på VOYAH FREE:

Garanti nybil:
5 år / 100 000km
Garanti batteri-pakke:
8 år / 160 000km
Garanti lakk:
3 år
Garanti gjennomrusting:
12 år

Service, reparasjon og vedlikehold hos autoriserte VOYAH-verksteder

All service, vedlikehold og reparasjon på VOYAH FREE utføres hos ett av våre VOYAH Service Points. Disse driftes av utvalgte, autoriserte verksteder hos vår partner, Meca, som består av flere verkstedskjeder med lokal tilstedeværelse i hele Norge blant annet under varemerkene Mekonomen og Meca. Felles for hele selskapet er at de står for respekt, engasjement og setter kunden først. De har snart i 10 år utdannet sine verksteder på elbil, og med et tydelig fokus på kvalitet og kundetilfredshet er vi overbevist om at de er den beste mulige partnere for deg og din VOYAH FREE.

VOYAH Service Points vil du finne bla. på følgende steder: Bærum, Jessheim, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Lillehammer, Stavanger, Kristiansand og Tromsø. Her vil det komme flere lokasjoner innen nær fremtid. I VOYAH-appen finner du ditt nærmeste verksted.

Serviceavtale:

Du kan velge mellom å inngå VOYAH serviceavtale når du kjøper bilen eller betale for hver gang bilen skal på service eller trenger vedlikehold. VOYAH serviceavtale dekker service og nødvendig vedlikehold de første fire årene / 60.000 km-stand i dette tidsrommet.

Serviceavtalen inkluderer standard serviceomfang inkl. bremesveskeservice, kjøleveskeservice og skift av friskluftsfilter. Ved behov skiftes også bremseklosser, bremseskiver og vindusviskerblad.

Hvis uhellet er ute og bilen blir skadet

Hvis du skulle være uheldig å skade bilen ønsker vi å gjøre situasjonen så enkel som mulig for deg. VOYAH har avtale med skadeverksted over hele Norge for å sikre at du raskt og enkelt kan får reparert din VOYAH FREE enkelt via din VOYAH-app. Foreløpig vil du finne VOYAH Repair Points på følgende lokasjoner: Gjøvik, Hamar, Harstad, Kongsvinger, Lillehammer, Moss, Otta, Fredrikstad, Sarpsborg, Steinkjær, Tromsø, Trondheim og Verdal. Listen forlenges fortløpende.

Forsikring – VOYAH INSURANCE

Ingen biler kan registreres før de er forsikret. Før VOYAH kan utlevere din nye VOYAH FREE må derfor bilen være forsikret. Det har vi løst med VOYAH Insurance levert av If.
Alle som kjøper en VOYAH får “Fri start”-forsikring gratis de første 30 dagene for å sikre at du har god tid til å ta stilling til din forsikring. “Fri start” inkluderer If sin aller beste dekning:

• Gratis 30 dager (ekskludert trafikkavgift)

• Alltid reparasjon på VOYAHs verksteder

• Forsikring for motor, gir og driftsbatteri

• Ubegrenset leiebil så lenge bilen er på verksted

• Dekker parkeringsskader uten bonustap

• Ekstra erstatning ved store skader

Med If forsikring har du veihjelp fra Viking som du kontakter direkte via VOYAH-appen.

Finansiering – VOYAH Financing

Når du kjøper en VOYAH FREE har du flere ulike måter å finansiere bilen din på. Du kan velge mellom kontant betaling (faktura/bankoverføring), lånefinansiering og leasing for private eller bedrifter.

Vi formidler lånefinansiering og leasing levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. Santander tilbyr produkter tilpasset dine behov og et forutsigbart kundeforhold.

Billån

Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov – sammen finner vi den beste løsningen for deg. Renten du får på et vanlig billån avhenger av hvor mye egenkapital du selv har, og en kredittvurdering.

Med et billån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Sammen finner vi den beste løsningen for deg. Med et billån slipper du å binde opp kapital i boligen og du kan få inntil tre betalingsfrie måneder i året.

  • Et billån tar pant i bilen som sikkerhet
  • Nedbetalingstid inntil 10 år
  • Lån til nye og brukte biler                             

Leasing

Ønsker du forutsigbarhet, er leasing et godt alternativ. Tegner du en leasingavtale beholder du bilen i to til fire år. Fordeler ved leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. 

Din forhandler hjelper deg med å finne både den bilen og den leasingavtalen som passer for deg. Ved siden av bilens kjøpspris påvirkes den av månedlige leasing-kostnader av startleie, restverdi, rente og kjørelengde.

Hva er leasing?

Leasing er et annet ord for langtidsleie. For mange kan leasing være et mer oversiktlig alternativ enn å eie bilen selv, fordi kostnadene samles og restverdien på bilen etter leasingperioden er satt på forhånd. Fordi leasing er et leieforhold, har du ikke gjeld på bilen, og derfor påvirkes ikke din låneevne, slik et billån gjør.

Hvordan leaser du bil?

En VOYAH Mate hjelper deg med å finne både den bilen og den leasingavtalen som passer for deg. Ved siden av bilens kjøpspris påvirkes den av månedlige leasing-kostnader av startleie, restverdi, kjørelengde og ekstra utstyrsvalg. I en leasingavtale vil det være avtalt en fast kjørelengde og dersom du kjører lenger enn avtalt, vil du få ekstra kostnader når leasingperioden er over. Når du leaser en bil, må du derfor ha et ekstra fokus på hvor mange kilometer du kjører. Det er viktig å vite at du som «leietaker» av bilen både har bruksrett og ansvar for bilen. Husk derfor å ta vare på den som om det var din egen.

Abonnement

Ønsker du kortere leieperiode tilbyr vi ulike løsninger, bla. abonnement fra 6-12 måneder med kun én måneds oppsigelse fra den 1. i hver måned. Spør en av våre VOYAH Mates og sammen finner dere ut hva som passer best for deg og ditt behov.

Internett er med deg på turen

VOYAH FREE er fullspekket med teknologi for å gi deg en trygg og behagelig kjøreopplevelse. For at du skal kunne utnytte all denne teknologien optimalt er det 5G internett fra Telenor i alle bilene.

Telenor er landets største leverandør av telekommunikasjon, IoT og digitale tjenester. Infrastrukturen Telenor leverer er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. 5G fra Telenor er en helt ny infrastruktur som vil åpne for bedre kvalitet på internett, brukeropplevelser og nye muligheter til å drive innovasjon.

Vil du se og prøvekjøre en VOYAH?

Da er du velkommen til å besøke oss på nærmeste Experience Center, Flagship Store eller Showroom, som vi har flere steder i hele Norge. Du kan enkelt booke prøvekjøring på nettsiden vår.

Gled deg til en elektrisk, bærekraftig og høyteknologisk kjøretur med VOYAH.

Partnere innen bilhold
for VOYAH Norge