Forside > VOYAH FREE – Bilen som har og kan alt – og litt til

VOYAH FREE – Bilen som har og kan alt – og litt til

VOYAH FREE er en stor el-SUV med alt du trenger i en bil. Kinesisk teknologi på sitt beste, lekkert design og hver eneste detalj i denne elegante og lekne bilen er premium.

Lesetid 4 minutter
Les mer

Opplev følelsen av å bli ivaretatt fra du kontakter bilforhandleren og helt til VOYAH FREE har fraktet deg trygt til hytta på vanskelig vinterføre. Med VOYAH FREE er det du som avgjør hvor du vil, og bilen gir deg friheten til å utforske.

Luksus i hverdagen

VOYAH FREE er ekte luksus i hverdagen. Dette er gjennomgående fra første øyekast til den gode kjøreopplevelsen. Setene er komfortable med varme, avkjøling og massasje i forsetene, og romsligheten i bilen er slående. Følelsen av å måtte kjempe om plassen i bilen med barn og hund er fraværende – det er så god plass! Med nesten tre meter mellom akslingene slipper du som sjåfør følelsen av at passasjerene i baksetet puster deg i nakken. Det gjør at du kan konsentrere deg om kjøringen.

Panoramataket i VOYAH FREE gir en god følelse av åpenhet. Det kan dimmes fra en av skjermene så du ikke blir blendet av sola på dagtid.

Trygg på reisen

Sikkerheten står i høysetet hos VOYAH – både for å forhindre ulykker og minimere skadeomfanget hvis uhellet er ute. I hver eneste del av VOYAH Free er det derfor benyttet de beste løsningene fra avanserte teknologier som night vision og filassistent til høy toleranse på bilens fysiske elementer som chassi og karosseri. Bilen har også seks airbags; to foran og på alle fire sidedører. Alt er testet til perfeksjon – for din og passasjerenes sikkerhet.

VOYAH FREE er den første bilmodellen i verden til å benytte et 2000 MPa alumunium-silikonbelagt materiale på sikkerhetsbjelken i døra og andelen høyfasthetsstål i karosseriet er hele 75%. Bilen har også fått høyeste score i den kinesiske C-NCAP-testen og har oppnådd C-NCAP 5-stjernes sikkerhetssertifikat.

C-NCAP er bygget på de tilsvarende sikkerhetsstandardene til den europeiske NCAP-testen. En NCAP-test er en kræsjtest gjort fra alle bilens sider.

Skjermer, infotainmentsystemet og VOYAH app gir deg akkurat det du trenger

VOYAH FREE har verdens første trippelskjerm-løsning med en total skjermstørrelse på 1060 mm x 134 mm, hver skjerm er på 12,3’’ med touch-funksjon. Skjermene heves når bilen starter, og her har du alt du trenger for at reisen din skal bli best mulig.

  • Sjåførens skjerm har alt fra hastighet og fartsgrense til gestometer og nightvision
  • Midtskjermen gi mulighet for å justere alle innstillinger og bytte kjøremodus
  • Skjermbildene kan swipes mellom skjermen så det passer til turens behov
  • Moderne og brukervennlig software med intuitiv tilgang til alle innstillinger
  • Integrert med Koowo Music
  • Tilgang til kameraer med mulighet for stillbilde og videoopptak (fremover, førermiljø og baksetet)
  • Støtte for USB og Bluetooth
  • DYNAUDIO HIFI Sound system sikrer lydkvaliteten
  • VOYAH-app gir deg oversikten du trenger på bilen fra resterende strøm, temperatur i bilen, plassering og lar deg låse den opp, forvarme den og mye mer.

Designet

VOYAH FREEs utseende er stilrent, delikat og elegant. Designerne har latt seg inspirere av kinesisk historie og kultur og smeltet det inn i det maritime.

En yacht-siluett skimtes i linjene som følger bilen fra fronten og hele veien til bakenden. De skjulte håndtakene er med på å gi bilen et smidig og dynamisk uttrykk. Vingedesignet foran, som er inspirert av Kuneng, fuglen bak VOYAH-logoen, strekker seg hele veien ut på hver side og omslutter frontlyktene. Grillen, som er inspirert som et fossefall, er beholdt for et sofistikert og moderne uttrykk selv om ikke denne har en funksjonell funksjon hos en elbil.

Bilen kommer fullspekket

Vi har bygget bilen for deg for vi mener at alle bør kjøre så sikkert som mulig og ha en mest komfortabel tur – det eneste du trenger er å tilpasse utseende etter din smak og velge det siste ekstrautstyret du trenger til ditt behov; vinterdekk, gummimatter og hengerfeste. Du tilpasser og bestiller din VOYAH FREE i bilkonfiguratoren her.

Vil du se og prøvekjøre en VOYAH?

Da er du velkommen til å besøke oss på nærmeste Experience Center, Flagship Store eller Showroom, som vi har flere steder i hele Norge. Du kan enkelt booke prøvekjøring på nettsiden vår.

Gled deg til en elektrisk, bærekraftig og høyteknologisk kjøretur med VOYAH.