VOYAH FREE med prislås –
3 års fast, lav rente på billånet ditt

Er du på jakt etter bil, og ønsker mye for pengene? Nå kan du få den komfortable SUV-en VOYAH FREE til kun 4 990 kroner per måned de tre første årene.

Lesetid 5 minutter

Da VOYAH FREE ble lansert sommeren 2022, var motorjournalistene rause med lovordene. Broom skrev «VOYAH oppfyller det de fleste familier har bruk for i forhold til plass, utstyr, komfort og fremkommelighet, ytelser og rekkevidde.» Bilnorge fulgte opp med «Kanskje den flottest bygde SUV-en fra Kina, kjapp, kjører bra og kommer til Norge med limousinplass i baksetet.»

– Mange av oss ser etter en komfortabel og trygg bil med god plass til hele familien, og de aller fleste ønsker at den skal være elektrisk. I så måte passer VOYAH FREE perfekt, forteller salgssjef for VOYAH, Lars Mabro Carlsson. 

Men i 2023 har mye blitt forandret i norske husholdninger. Det har ofte ført til at «prosjekt ny bil» er satt på vent.– Med dagens økte renter og levekostnader blir det gjerne med drømmen om ny bil. I usikre tider ønsker vi forutsigbarhet, og da spesielt med tanke på økonomien vår. Det har vi i VOYAH gjort noe med, og lansert en unik Prislås-kampanje.

Premium SUV til under 5 000 kroner per måned

Prislås er, som navnet antyder, at du får en VOYAH FREE til låst månedspris. Det faste månedsbeløpet du betaler på billånet ditt de tre første årene, er kun 4 990 kroner. Den nominelle fastrenten er satt så lavt som 0,99 prosent. 

– Dette er et veldig gunstig lån. Ikke bare i dagens marked, men også historisk sett. Når renten blir bundet på et så lavt nivå i så mange år, kan du senke skuldrene og ha det komfortabelt. Og det gjelder både når du kjører bil og når du sover om natten, sier Lars.

Her skal det nevnes at Prislås er basert på kampanjeprisen til VOYAH FREE, og er på bare 749 900 kroner inkludert vinterhjul og gummimatter. 

– Kort forklart er fordelene for deg altså forutsigbarhet, fast månedsbeløp, rabatt og superlav rente i tre år. VOYAH FREE er allerede fullspekket når du bestiller den, og med Prislås får du også vinterhjul og gummimatter inkludert i prisen. Bare dette gjør at du sparer ytterligere 40 000 kroner.

– Hvor mye sparer man til sammen på Prislås, sammenlignet med vanlig billån?

– Hvis vi bruker Santander Consumer Bank som referanse, har de et rentenivå på 9,05 prosent. Det betyr at sammenlignet med et standard billån over syv år, sparer du over 5 000 kroner per måned de første tre årene – altså mer enn 180 000 kroner til sammen. Her gjør jeg oppmerksom på at terminbeløpene vil øke fra måned 37, eller overgangen til det fjerde året, dersom du har valgt lån med restgjeld.

VOYAH FREE – trygg, komfortabel og lang rekkevidde

Lars nevnte fullspekket. Og for de som ikke kjenner så godt til VOYAH FREE, tar Lars en aldri så liten oppsummering.

– Med VOYAH FREE får du en sportslig familie-SUV. 489 hestekrefter, firehjulstrekk og luftfjæring sikrer fremkommelighet og komfort. Samtidig sitter hele familien trygt og godt, og alle har god plass. Setene er i vegansk skinn, og foran er de med varme, kjøling og massasje. Barna vil trives utmerket bak varmeisolerende vinduer, og under et stort panoramatak som kan dimmes. Og bagasjerommet sluker alt du vil ha med deg på ferie – det er på hele 560 liter. 

Salgssjef Lars Mabro Carlsson

Sikkerheten i VOYAH FREE er godt ivaretatt. Bilen har fått toppscore i C-NCAP, og den har alt tenkelig sikkerhetsutstyr – både for å forhindre ulykker og minimere eventuelle skader når det skjer uhell. 

– Her vil jeg spesielt trekke frem Night Vision, som jeg selv har hatt glede av mange ganger på mørke veier. Den gjør at du oppdager dyr og mennesker på og ved veien på et tidlig tidspunkt. Annen smart teknologi som kundene våre og jeg setter pris på er de tre store skjermene som kan tilpasses til dine individuelle behov, seks kjøremoduser, filassistent og autoparkering.  

– Hva med rekkevidden? Det er jo gjerne denne elbilkjøperne er mest opptatt av?

– Med VOYAH FREE får du en rekkevidde på hele 500 kilometer WLTP. Ikke bare er det blant de fremste i klassen, men den er også svært effektiv selv når det er ekstremt kaldt. Så du vil sannsynligvis klare deg uten lading på vei til og fra hytta når det er vinter også.

VOYAH FREE leverte lang rekkevidde i NAF El Prix – verdens største vintertest av elbil

Noen fakta om VOYAH FREE

  • Rekkevidde: 500 km (WLTP)
  • Firehjulstrekk og luftfjæring
  • Effekt: 489 hk
  • 0-100 km/t: 4,4 sekunder
  • Batteri: 106 kWh brutto
  • Bagasjevolum: 560/1320 liter
  • VOYAH app

VOYAH FREE Black Line – spesialdesignet kun for Norge

I mai lanserte VOYAH en smått sensasjonell nyhet, nemlig VOYAH FREE Black Line. Faktisk var det verdenspremiere da Lars avduket bilen i Trondheim. Enn så lenge selges den eksklusivt i Norge, og det er få tilgjengelige biler. 

Eventyret om Black Line startet da VOYAH spurte norske bilkjøpere hva de ønsket seg, og de ble lyttet til. 

– Vi visste det vel egentlig på forhånd – det er ingen hemmelighet at nordmenn ønsker sorte biler. Og jo sortere, desto bedre. Derfor fjernet vi all krom på eksteriøret, og med sorte lister, sorte takrails og ikke minst sort grill, er Black Line litt mer mørk og mystisk enn originalen. Jeg synes den er sofistikert, stilfull – og sexy.

Velger du Black Sapphire interiør får du i tillegg nesten helsort design med detaljer av safirblå for å skape delikate nyanser, og deilig semsket, vegansk skinn i taket. Ellers er det de samme spesifikasjonene på begge modeller: Det betyr at Black Line er like komfortabel, trygg og sterk, og har den samme gode plassen, utstyret og rekkevidden. 

– Med det sagt er Black Line hakket mer eksklusiv, og de som har sett den i virkeligheten er over seg av begeistring. Så denne er det uten tvil mange som kommer til å sette på ønskelisten. 

Nyheten VOYAH FREE Black Line

Frem til 30. juni 2023 får du Black Line til kampanjepris. Den koster i utgangspunktet 839 000 kroner, men er nå inkludert vinterhjul og gummimatter – og det unike eksteriøret. Det betyr at du får en rabatt på nesten 57 000 kroner på en bil naboen garantert ikke har maken til. Ønsker du interiørfargen Black Sapphire, som for mange er prikken over i’en, koster denne 29 900 kroner.

Ønsker du å vite mer om Voyah? I så fall avslutter Lars med et godt tips:– Melder du deg på nyhetsbrevet vårt, blir du den første som får siste nytt fra VOYAH.

Vil du se og prøvekjøre en VOYAH?

Da er du velkommen til å besøke oss på nærmeste Experience Center, Flagship Store eller Showroom, som vi har flere steder i hele Norge. Du kan enkelt booke prøvekjøring på nettsiden vår.

Gled deg til en elektrisk, bærekraftig og høyteknologisk kjøretur med VOYAH.