Hjem / VOYAH FREE elbilen med kort leveringstid

VOYAH FREE, elbilen med kort leveringstid

Allerede nå kan du legge inn bestilling på din nye VOYAH FREE. Bestiller du nå, får du din nye, kinesiske elbil levert momsfritt før nyttår.

Lesetid 3 minutter
Les mer

I dag er leveringstiden lang for de fleste elbiler. For enkelte modeller er ventetiden på nærmere ett år, og dette har gjort at prisen på brukte elbiler har steget mye, og spesielt mye for elbilene som har lengst ventetid.

VOYAH FREE er en elbil med kort leveringstid. Er du blant de første som bestiller VOYAH FREE, har du din nye elektriske bil allerede før nyttår.

Kort leveringstid med elbilproduksjon i rute

– Vi har fått klare garantier fra leverandørene våre om god leveranse både før og etter jul, og det er ventet levering gjennom hele 2023, sier Lars Mabro Carlsson, VP Sales hos Electric Way AS som selger elbil SUVen VOYAH FREE i Norge. Han forteller at det er god produksjonstid på de nye kinesiske elbilene og at de er sikret plass på fraktskip til Europa og Norge.

– Det er særlig tilgangen på batterier som byr på utfordringer for en del bilprodusenter, og dette fører til at leveransen stopper opp, eller at leveringstiden blir lang, Dette har til gjengjeld vi i Electric Way og VOYAH kontroll på., forklarer han.

Enkel bestilling av ny elbil

– Bestillingen av din VOYAH FREE foretar du på vår nettside, og enklere kan det ikke bli. Denne elbilen kommer nemlig fullspec’et som standard, så her trenger du ikke vurdere ulike pakker underveis i bestillingsprosessen. Velg bare innvendig- og utvendig farge og eventuelt ekstra valg som tilhengerfeste og vinterdekk før du bestiller, forteller Lars.

Selv det fantastiske panoramataket er standard på VOYAH FREE. Du kan også ta turen innom VOYAHs showroom i Klingenberggata 7 i Oslo eller besøke våre agenter i Drammen, Hamar, Gjøvik, Sarpsborg og Trondheim for se nøyere på bilen før du bestiller.

Kjøp på nett omfattes av norsk forbrukerlov, og det vil være angrerett på lik linje med andre produkter som selges på samme måte. I butikk er bindingen sterkere fordi forbrukerloven har en annen ordlyd og signerte avtaler gjort i butikk er juridisk bindende.

Å se bilen er én ting, men å kjøre den blir noe annet. For at flest mulig skal få oppleve den unike kjøregleden VOYAH FREE gir, tilbys flere forskjellige løsninger for dem som vil prøvekjøre elbilen.

Vil du prøvekjøre VOYAH FREE?

– Det vil være mulig å komme innom showrommet vårt i Oslo eller besøke våre agenter i Drammen, Hamar, Gjøvik, Sarpsborg og Trondheim for prøvekjøring, men husk å booke tid. Vi har nemlig stor pågang. Du kan enkelt booke prøvekjøring på våre nettsider.

Senere i 2022 vil du også kunne prøvekjøre VOYAH FREE på enda flere steder i Norge.

Moms på elbiler i 2023?

Momsfritaket er blant tiltakene som har gjort det svært gunstig å kjøpe elbil i Norge. Nå foreslår imidlertid Regjeringen å innføre moms på elbiler som koster mer enn kr 500 000.

Allikevel: Mva opp til 500 000 vil bli refundert slik som i dag, så uansett får du en solid støtte i bunn dersom du velger en elbil. Omleggingen vil tre i kraft fra 1. januar 2023, og det er momsreglene på det tidspunktet du får bilen levert som gjelder.

– Electric Way AS har en god plan for hvordan vi skal sikre fornøyde kunder, også etter 2022. For alle som bestiller bil nå, kan vi garantere levering inneværende år. Bilen må da være registrert før nyttår for å gå inn under dagens regler, sier Lars.