VOYAH Explore Tour

VOYAH Explore Tour er over for denne gang, og vi kan se tilbake på en sommer fylt med gode samtaler, hyggelige mennesker, flott natur og mange, mange tilbakelagte kilometer i komfortable VOYAH FREE.

Gikk du glipp av arrangementet? Våre showroom er åpne, og prøvekjøring kan bestilles både fra showroom og på valgfri adresse i deler av landet.

Vinn en voyah FREE Black line
KONKURRANSEN ER OVER

Det er behagelig å reise med VOYAH FREE. Med luftfjæring, dobbeltisolerte lyddempede glass og massasje i setene ligger alt til rette for at du kan lene deg tilbake og nyte en komfortabel kjøretur. Det er fort gjort at passasjerene sovner.

I sommer har det vært mulig å gjette tiden det tok for vesle Noah å sovne og være med i trekningen av en VOYAH FREE Black Line. Man fikk opptil 9 forsøk avhengig av hvor mye man ønsket å gjennomføre av ekstra aktiviteter.
31. august var konkurransen over og vi kunne avsløre at Noah sovnet allerede etter 7 min og 36 sek.

Det var mange som hadde gjettet riktig tid og en heldig vinner ble trukket. Det ble Ken Roger fra Ringsaker! Følg oss på facebook og instagram, motta vårt nyhetsbrev – mer info om overlevering av bilen kommer etterhvert!

Les mer her

Følg oss på
VOYAH Explore Tour

Mer komfort for pengene

Forutsigbart billån på VOYAH FREE

Nå har du en unik mulighet for å ha et komfortabelt og forutsigbart billån med en fast, lav månedspris de 3 neste årene.

Med kampanjen ‘3 ÅRS PRISLÅS tilbyr vi billån på VOYAH FREE med en fastlåst rente på 0,99% nom. /2,29% eff. de første 3 årene, som tilsvarer 4 990 kr/mnd ved et innskudd på 119 900 kr.

Begrensede fargekombinasjoner kan forekomme, så vær rask.

Billånet er basert på bilens pris: 749 900 kr samt inkl. vinterdekk og gummimatter.