konkurransevilkår – vinn en voyah free

Slik deltar du

Du deltar ved å gjette tiden på når Noah sovner. Dette gjør du ved å registrere forslaget ditt på voyah.no/vinn-en-voyah-free.

For påmelding og deltakelse i konkurransen, må du registrere deg i det tilhørende skjemaet med fornavn, etternavn, telefon og e-post. Når du har gjort det, får du ett forsøk på å gjette.

Konkurranseperioden er fra 2. juni til 30. august 2023.

Flere vinnersjanser

Du kan øke sjansene dine til å vinne, og få inntil åtte ekstra forsøk. Det er frivillig om du vil benytte deg av disse forsøkene.

  • Du får ett nytt forsøk når du deler konkurransefilmen om Noah i VOYAH FREE på Facebook.
  • Du får to nye forsøk når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding til nyhetsbrev for å få ekstra forsøk må du være påmeldt nyhetsbrevet i hele konkurranseperioden.
  • Du får fem nye forsøk når du gjennomfører en prøvekjøring mellom 2. juni og 30. august 2023.

Det er kun lov å delta én gang per person, og du får maksimalt ni forsøk. Bruk av falske opplysninger og brudd på konkurransevilkårene vil kunne føre til utestengelse fra konkurransen.

Hvem kan delta?

For å delta i konkurransen må du være over 20 år, ha gyldig førerkort og ha fast bostedsadresse i Norge.

Hvem kan ikke delta?

De som ikke kan delta i konkurransen er ansatte i Sulland-konsernet og deres nærmeste familie.

Dette kan du vinne

Premien er en VOYAH FREE Black Line med eksteriørfargen Star Night og interiørfargen Dark Blue. Gummimatter og vinterhjul er inkludert, og den totale verdien er 839 000 kroner. Prisen på bilen kan endre seg gjennom konkurranseperioden, men produktet vil være det samme.

Vinneren kan ikke bytte premien til kontanter eller andre ting med lignende verdi. Premien er skattepliktig i Norge, og vinneren er selv ansvarlig for at den blir rettmessig innrapportert. Alle skatter og avgifter som oppstår i forbindelse med premien må betales av vinneren.

Electric Way er ikke ansvarlig for eventuelle utgifter som oppstår i forbindelse med premien.

Trekning av vinner

Vinneren trekkes 31. august 2023 blant de 50 beste tidene, med forbehold om at alle vilkår er oppfylt.

Vinneren kontaktes samme dag for å avtale utlevering av premien. Denne finner sted innen utgangen av oktober 2023 på et av VOYAHs showroom i Norge. Vinneren må stille fysisk ved overlevering, og ta kostnaden med å komme seg til sitt nærmeste showroom.

Bruk av personopplysninger

Dersom du vinner, ønsker vi å annonsere dette med navn og bilde på VOYAHs nettsider og sosiale medier som FacebookInstagramLinkedIn etc. I denne forbindelse vil du bli bedt om signere en samtykkeerklæring.

Ansvarlig for konkurransen

Det er Electric Way, importør av VOYAH i Norge, som arrangerer og er ansvarlig for konkurransen.