Forside > VOYAH Services > Veihjelp

VOYAH
VEIHJELP

Punktering, tomt batteri eller mistet bilnøkkelen? Med VOYAH Veihjelp får du trygghet på veien over hele Europa uansett hva som skjer.

Noen ganger kan det oppstå situasjoner som gjør at du ikke bør eller kan kjøre videre. Om det har skjedd et uhell eller er problemer med bilen din, har du tilgang til VOYAH Veihjelp 24/7/365.

Trenger du assistanse nå? Ring VOYAH Veihjelp på 21 49 76 28.

Gratis VEIHJELP

Når du kjøper en ny VOYAH, får du gratis veihjelp i to år. Ved gjennomført service på et av våre autoriserte VOYAH-verksteder innen disse to årene, får du to nye år med gratis veihjelp.

Tjenesten med gratis veihjelp oppdateres og fortsetter videre i to nye år hver gang du gjennomfører service på et autorisert VOYAH-verksted.

HVA INNEHOLDER VEIHJELPEN

VOYAH Veihjelp gir deg ubegrenset antall assistanser, og du betaler ingen egenandel. Den gjelder i hele Norge og Europa, både når bilen din står hjemme og er ute på veien. VOYAH Veihjelp følger bilen og du får hjelp uansett hvem som kjører.

Målet vårt er at du skal kunne kjøre videre så raskt som mulig, men det er ikke alltid bilen lar seg reparere der og da. I så fall transporterer vi deg, bilen og eventuell tilhenger eller campingvogn til nærmeste autoriserte VOYAH-verksted uten kostnad. Du får også dekket taxi med inntil 2000 kroner dersom vi ikke får hjulpet deg på stedet. 

Hvis du er på reise får du gratis leiebil klasse B i inntil tre døgn, alternativt et døgn overnatting for deg og passasjerene dine. Husk at leiebil og overnatting må rekvireres av VOYAHs vaktsentral. 

På veien kan du havne i situasjoner som kan være vanskelige å bearbeide. Med VOYAH Veihjelp er to timer psykologisk rådgivning etter traumatiske eller vanskelige hendelser inkludert.

når får du VEIHJELP?

Det får du når årsaken til at du trenger assistanse ikke skyldes skade eller havari grunnet manglende elektrisk, teknisk eller mekanisk vedlikehold. Veihjelpen gjelder kun biler som har fulgt serviceintervallene på autoriserte VOYAH-verksteder i Norge.

VOYAH Veihjelp

Punktering, tomt batteri eller mistet bilnøkkelen?
Med VOYAH Veihjelp* får du trygghet på veien over hele Europa – helt gratis. Les mer.

*Ved kollisjon, utforkjøring, tyveriforsøk og hærverk må du ta kontakt med ditt forsikringsselskap.

voyah veihjelp får du ved:

  • Utelåsing
  • Tapt eller ødelagt bilnøkkel
  • Startproblemer
  • Punktering
  • Fastkjøring
  • Tomt batteri

Ved kollisjon, utforkjøring, tyveriforsøk og hærverk må du ta kontakt med forsikringsselskapet ditt. Her kan du lese mer om hva du skal gjøre dersom du er uheldig og bilen din blir skadet.

På våre autoriserte VOYAH-verksteder og -skadeverksteder har våre dyktige mekanikere kunnskapen, erfaringen og utstyret som skal til for å få din VOYAH på veien igjen. Du kan derfor være sikker på at når du får bilen din tilbake, er den like trygg som før uhellet skjedde.

UNNTAK FRA VEIHJELPEN

VOYAH Veihjelp gjelder ikke for biler som brukes som taxi. Verkstedene våre kan også velge å ikke tegne veihjelp hvis bilen din ikke opprettholder de standarder som ellers skal være godkjent i forhold til en generell PKK (EU-kontroll), eller i tilfeller hvor bilen har graverende tekniske feil.

Les mer om