Forside > VOYAH Services > Serviceavtale

Voyah
Serviceavtale

Med en serviceavtale får du jevnlig tilsyn av din VOYAH. Den forlenger bilens levetid og gir deg lavere kostnader, samtidig som du tar vare på verdien av investeringen din. I tillegg får du full kontroll på service- og vedlikeholdsutgiftene dine, og et enkelt, forutsigbart og bekymringsfritt bilhold. 

Med Sulland Gruppen og Meca i ryggen er det trygt å eie en VOYAH. Du får tilgang til autoriserte VOYAH verksteder og skadeverksteder over hele Norden, og du er aldri langt unna våre hyggelige servicemedarbeidere og dyktige teknikere. Arbeidet utføres i henhold til VOYAHs spesifikasjoner av sertifiserte fagfolk som kjenner bilen din, og det brukes kun originale deler.

Du kan velge blant tre ulike serviceavtaler

Vi har laget tre serviceavtalepakker, slik at du selv kan bestemme etter ditt eget ønske. Disse inkluderer blant annet skifte av friskluftfilter, bremsevæske, olje og kjølevæske. Avhengig av hvilken pakke du går for og hvis det er behov for det, skifter vi lyspærer, bremseklosser, bremseskiver og vindusviskerblader – uten at det koster deg noe.

Når bilen din skal på service anbefaler vi at du bruker et autorisert VOYAH verksted eller skadeverksted. Det sikrer at jobben blir fagmessig utført etter VOYAHs kvalitetskrav, og at garantiene opprettholdes.

Flere alternativer
for serviceavtale

Serviceavtale
Nivå 1
Pris kr 6.990,– 2år / 30.000km
Nivå 2
Pris kr 17.990,– 4år / 60.000km
Nivå 3
Pris kr 34.990,– 4år / 60.000km
Helsesjekk
Bremsevæskeskift
Bytte AC filter
Bytte vindusviskere ved behov
Gratis veihjelp i 2 år
Oljeskift på differensialane i el-motorene
Bytte av kjølevæske på batteri og motorer
Bytte bremseskiver og bremseklosser ved behov

Har du VOYAH Serviceavtale varer denne i antall år eller antall kilometer, avhengig av hva som inntreffer først.

Ønsker du å tegne en serviceavtale fra VOYAH, kan du gjøre dette i bilkonfiguratoren ved bestilling. Dersom du ønsker å legge til denne etter, ta gjerne kontakt med oss.

Gratis VOYAH Veihjelp

Når du kjøper en ny VOYAH, får du gratis veihjelp i to år. For hver gang du gjennomfører service på et av våre autoriserte VOYAH-verksteder innen det har gått to år siden forrige gang, fortsetter tjenesten med gratis veihjelp automatisk i to nye år.

VOYAH Veihjelp gjelder over hele Norge og Europa. Du får ubegrenset antall assistanser hjemme og ute på veien, og du betaler ingen egenandel. Uansett hvem som kjører bilen din – har du VOYAH Veihjelp er du trygg dersom noe uforutsett skjer.

Her kan du lese mer om VOYAH Veihjelp

Autoriserte VOYAH-serviceverksteder

All service, vedlikehold og reparasjon på din VOYAH utføres hos et av våre autoriserte VOYAH verksteder. Disse driftes av vår partner Meca, som er en del av Mekonomen Group. 

Med Meca i ryggen, er det trygt for deg å eie en VOYAH. Du er sikret lokal tilstedeværelse, og tilgang til autoriserte VOYAH verksteder i hele Norge. Det betyr at du aldri er langt unna våre hyggelige servicemedarbeidere og dyktige mekanikere. 

Her finner du våre serviceverksteder:

Hvis ikke noen av lokasjonene passer, ta kontakt med [email protected], så finner vi en løsning.

Filtrer lokasjoner
Showroom
Serviceverksted
Skadeverksted
Lokasjonsvalg
Showroom
Se og prøvekjør VOYAH fra disse lokasjonene.
Showroom med service- og/eller skadeverksted
På disse lokasjonene er det både mulighet for prøvekjøring og verkstedtjenester.
Service- eller skadeverksted
På disse lokasjonene er det mulighet for verkstedtjenester.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?
Send oss en melding, så hjelper
vi deg gjerne!

Kontakt oss her

Besøk oss

Vi ønsker deg velkommen til en Experience Center, en Flagship Store eller et showroom.

Her finner du oss

Les mer om