VOYAH
GARANTI

I VOYAH er vi trygge på at bilene våre holder den høye standarden og gode kvaliteten du forventer av oss. Vi har derfor svært gode garantier på bilen, batteripakken, lakken og mot gjennomrusting.

5 Års nybilgaranti / 100.000 kilometer

Nybilgarantien gjelder avhengig av hva som inntreffer først. Den innebærer at om noe skulle skje med din VOYAH som skyldes feil i produksjonen som har fått følger for bilholdet ditt, bytter eller reparerer vi gratis for deg.

8 års batteripakkegaranti / 160.000 kilometer

Batteripakkegarantien gjelder avhengig av hva som inntreffer først. Dersom batteriene dine har feil som har oppstått under produksjonen av din VOYAH, vil disse repareres gratis for deg på et av våre autoriserte VOYAH verksteder. VOYAH har også en kapasitetsgaranti som sikrer deg minimum 75% av batteriets opprinnelige kapasitet etter 8 år / 160 000 km.

3 års lakkgaranti

Lakkgarantien dekker feil som har oppstått under produksjon. Dette kan være flassing, nyanseforskjeller, falming eller blemmer. Husk at dersom bilen får lakkskader som følge av bruk når du har bilen, som steinsprut og lignende, dekker ikke garantien dette.

12 års garanti mot gjennomrusting

Fra innerst til ytterst – din VOYAH er laget av førsteklasses kvalitet tvers igjennom. Likevel kan det en sjelden gang oppstå rustskader. Dersom det skjer som følge av feil på materialer eller under produksjonen, reparerer eller bytter vi panelet – og det er selvsagt gratis for deg.

høy standard
GARANTI

Garanti nybil:
5 år / 100.000 km
Garanti batteri-pakke:
8 år / 160.000 km
Garanti lakk:
3 år
Garanti gjennomrusting:
12 år

Autoriserte VOYAH-verksteder

Garantisaker, sjekk av bil, bytting av deler og reparasjoner utføres hos et av våre autoriserte VOYAH verksteder. Disse driftes av vår partner Meca, som er en del av Mekonomen Group.

Med Meca i ryggen, er det trygt for deg å eie en VOYAH. Du er sikret lokal tilstedeværelse, og tilgang til autoriserte VOYAH verksteder i hele Norge. Det betyr at du aldri er langt unna våre hyggelige servicemedarbeidere og dyktige mekanikere. 

Les mer om