Forside > VOYAH Services > Forsikring

Forsikring
Voyah Insurance

VOYAH Insurance er et tilbud til deg for at du skal få så enkel og rimelig bilforsikring som mulig. Vi samarbeider med If, og sammen sørger vi for at du selv kan velge forsikringen som passer deg best.

Velger du VOYAH Insurance får du tilgang til Min side hos If. Etterhvert vil dette også være tilgjengelig på voyah.no og i VOYAH-appen. Da har du all informasjon om forsikring og veihjelp fra Viking lett tilgjengelig.

Gratis forsikring første 30 dager

Ingen biler i Norge kan registreres før de er forsikret, men også dette har vi gjort enkelt for deg. Når du får utlevert din VOYAH, er den nemlig automatisk forsikret i 30 dager fra registrering gjennom Fri Start – som er den mest gunstige bilforsikringen fra If.

I løpet av perioden vil du få ytterligere informasjon om hvilke mulige forsikringsløsninger du kan velge i VOYAH Insurance. Det gir deg god tid til å bestemme deg for hvilken forsikring du ønsker på din nye VOYAH. Du kan lese mer om dette her.

Det er ingen forpliktelser knyttet til VOYAH Insurance og Fri Start. Det betyr at når gratisperioden er over, velger du selv om du vil fortsette eller bytte. Ønsker du å fortsette, behøver du ikke å gjøre noe – da går forsikringen automatisk videre.

Med Fri Start fra If får du:

  • Gratis forsikring i 30 dager – du betaler kun trafikkforsikringsavgiften
  • Alltid reparasjon på autoriserte VOYAH verksteder
  • Forsikring på motor, gir og driftsbatteri
  • Ubegrenset leiebil så lenge bilen din er på verksted
  • Dekket parkeringsskader uten bonustap
  • Ekstra erstatning ved store skader

Les mer om bilforsikring levert i samarbeid med If.

Har du spørsmål om Fri Start eller andre forsikringsløsninger, kan du gjerne ta kontakt med If på [email protected] eller
21 49 24 00.

Les mer om