Forside > VOYAH Services > Finansiering

KjøpsprosessEN
HOS VOYAH

2 Innbyttebil

Har du krysset av at du ønsker innbytte av bil ved bestillingen, tar vi kontakt med deg og går gjennom videre prosess påfølgende virkedag.

3 Kjøpskontrakt

I løpet av noen dager får du tilsendt en kjøpekontrakt med oversikt over alle detaljene. Der finner du også praktisk informasjon rundt estimert leveringstidspunkt og sted, beskrivelse av garantier, vrakpant og liknende. Fristen for signering av digital kontrakt er 7 dager.

4 Telefon fra OSS

En VOYAH Mate vil deretter ringe deg for å finne endelig finansieringsløsning. Om du har valgt et produkt fra VOYAH Financing, må også lånesøknaden / leasingsøknaden godkjennes av Santander. Dette kan ta fra noen minutter til noen dager. Du får bekreftelse når dette er godkjent.

5 Betaling

Etter du har underskrevet kontrakt, vil selve betalingen av kjøpesummen / første innskudd være minst 3 virkedager innen du mottar bilen.

6 Levering av bil

Du får beskjed når bilen din er klar for å bli hentet på avtalt sted.

Flere muligheter
for finansiering

Når du kjøper bil hos VOYAH, har du flere måter å finansiere den på. Du kan velge mellom kontant betaling eller ulike finansieringsløsninger gjennom VOYAH Financing: lånefinansiering (billån) og leasing levert av Santander Consumer Bank eller bilabonnement levert av Autoplan AS. Vi kan også hjelpe deg dersom du har innbyttebil.

Sjekk ut våre kampanjer her

Kontant

Ved kontant betaling trenger du en bekreftelse fra banken din om at pengene er tilgjengelige. Du får opplysninger fra oss som forteller hvilket bankkontonummer du skal benytte, og hvordan overføringen skal merkes.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en bankoverføring til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg på dette. Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss

VOYAH financing

VOYAH Financing formidler lånefinansiering levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. Sammen tilbyr vi flere gode alternativer tilpasset ditt behov.

Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Renten du får på billånet ditt er flytende, og avhenger av hvor mye egenkapital du har og kredittvurderingen din. Hos VOYAH får du en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Du kan også få inntil tre betalingsfrie måneder i året.

Priseksempel billån i 2022 fra Santander Consumer Bank: 6,30 % nom./7,11 % eff. 35 % egenkapital. Lånebeløp: Kr 472.140,- o/7 år. Kostnad: Kr 123.366,-, Totalt: Kr 592.232,-. For priseksempler i 2023, ta kontakt med oss.

Både kampanje- og produktrenten er flytende, og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en overføring av eventuelt innskudd til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg om dette. Overføring av resterende sum blir gjennomført direkte av Santander Consumer Bank. Deretter får du månedlige fakturaer via Santander direkte.

Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss.

Leasing er et annet ord for langtidsleie. Endrer behovene seg relativt ofte for hvilken type bil du behøver, er leasing et godt alternativ. Fordelene med leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. Tegner du en leasingavtale har du bruksrett på bilen gjennom avtaleperioden (24/36/48 mnd).

VOYAH Financing tilbyr leasing levert av Santander Consumer Bank for både private og bedrifter.

Som privatperson kan en leasingavtale gi deg fleksibilitet, da du ikke binder opp kapital. Om du ønsker å ha en nyere bil du bytter ut hvert 3. eller 4. år, er leasing et godt alternativ. En av forskjellene på leasing og lån, er at du ved leasing kun har bruksrett på bilen. Samtidig følger det ofte en vedlikeholdsplikt, men til gjengjeld er det ingen bruktbil du må selge etter endt leasingperiode.

For næringskunder er leasing som oftest det foretrukne valget. Det er hensiktsmessig å ikke bruke av kontantbeholdningen for å drifte bilparken, og pengene brukes i stedet på strategiske investeringer som skaper merverdi for selskapet ditt.

I en leasingavtale avtales en fast kjørelengde. Dersom du kjører lenger enn avtalt, vil du få ekstra kostnader når leasingperioden er over. Når du leaser en bil, må du derfor følge ekstra nøye med på hvor mange kilometer du kjører. Det er også viktig å vite at du som «leietaker» av bilen både har bruksrett og ansvar for bilen. Husk derfor å ta vare på den som om det var din egen. Når du leaser en VOYAH er serviceavtale obligatorisk. Her kan du lese mer om serviceavtalen fra VOYAH.

Etter endt leasingperiode leveres bilen tilbake, og det blir gjennomført taksering av bilen. Dersom det er skader som trenger utbedring, eller om du har kjørt over avtalt lengde, vil du få en sluttfaktura. Som leasingkunde har du mulighet til å kjøpe bilen for det samme som enhver tids gjeldende markedspris.

Vi hjelper deg med å finne både bilen og leasingavtalen som passer for deg eller din bedrift. Innimellom kan du også få ekstra gode deals på leasing hos oss – her kan du sjekke aktuelle kampanjer.

Ved privatleasing får du som privatperson full bruksrett til en bil for en periode, og du skal levere den tilbake ved avtaleslutt. Fordelene med leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. Tegner du en leasingavtale beholder du bilen i minst tre år. Siden leasing er et leieforhold har du ikke gjeld på bilen, og derfor påvirkes ikke låneevnen din, slik et billån gjør.

VOYAH Financing formidler lånefinansiering levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering.

Priseksempel privatleasing i 2022 fra VOYAH Financing levert av Santander Consumer Bank
Startleie/etabl.gebyr kr 76.690,-, månedsleie kr 9.413,- og totalpris kr 410.754,- vil variere med rentenivået.
For priseksempler i 2023, ta kontakt med oss.

For eksempelet gjelder 3 års bindingstid og kjørelengde 45 000 km.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en overføring av eventuelt innskudd til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg om dette. Overføring av resterende sum blir gjennomført direkte av Santander Consumer Bank. Deretter får du månedlige fakturaer via Santander direkte.

Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss.

Vi hjelper deg med å finne både bilen og leasingavtalen som passer best for deg. Innimellom kan du også få ekstra gode deals på leasing hos oss – sjekk aktuelle kampanjer her.

Det er kjent at leasing forenkler regnskapsførsel, skatteregnskap og ikke minst budsjettering. Du binder heller ikke opp bedriftens egenkapital i bilene du leaser. Derfor er leasing som oftest det foretrukne valget for næringskunder i Norge. VOYAH Financing formidler bedriftsleasing levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering.

Priseksempel bedriftsleasing i 2022 fra VOYAH Financing levert av Santander Consumer Bank
Startleie/etabl.gebyr kr 76.690,-, månedsleie kr 9.267,- og totalpris kr 410.372,- vil variere med rentenivået.
For priseksempler for 2023, ta kontakt med oss.

For eksempelet gjelder 3 års bindingstid og kjørelengde 45 000 km.

I forkant av at bilen din blir levert, foretar du en overføring av eventuelt innskudd til oss senest tre virkedager før levering. Vi tar kontakt med deg for å minne deg om dette. Overføring av resterende sum blir gjennomført direkte av Santander Consumer Bank. Deretter får du månedlige fakturaer via Santander direkte.

Merk: Du får ikke bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss.

Vi hjelper deg med å finne både bilen og leasingavtalen som passer best for deg og bedriften din. Innimellom kan du også få ekstra gode deals på leasing hos oss – sjekk aktuelle kampanjer her.

Et bilabonnement er leie av bilen for en kortere periode enn leasing, men gjerne lenger enn hva man er vant til fra billeie. Med VOYAH Financing levert av Autoplan AS kan du leie en VOYAH fra 6 – 12 måneder. Du har kun én måneds oppsigelsesfrist. Dette er en fleksibel løsning. Den kan også omgjøres til en annen finansineringsløsning mellom disse 6 – 12 månedene om du ønsker det. I perioder har vi kampanjer på abonnementsløsningen. Da finner du dem her.

Har du innbyttebil, kan du få en uforpliktende verdivurdering av denne via våre partnere, Autoplan AS eller hos lokale levrandører ved behov. Dersom verdivurderingen blir akseptert av deg, kan du trygt gjennomføre salget av bilen din til vår samarbeidspartner.

Din VOYAH fullfinansieres enten av deg (ved kontaktbetaling), hos Autoplas AS (ved bilabonnementet) eller hos Santander Cosumer Bank (ved billån og leasing). Merk at det er VOYAH sine samarbeidspartnere som etablerer kjøpekontrakt direkte med deg på din bruktbil. Dette er uavhengig av ditt kjøp av VOYAH, og vil ikke gi reduksjon på nybilpris hos oss.

Prosessen ved innbyttebil er følgende:

INNBYTTE VIA AUTOPLAN AS
Du som kunde bestiller en time og utfører en takst hos NAF. Dette gjøres senest ti virkedager før utlevering av din nye VOYAH. Taksten sendes til [email protected]. Du får berkreftelse fra Autoplan på innbyttepris, med forbehold om teknisk og kosmetisk takst. Dersom dere blir enige og Autoplan kjøper din bil, kan du levere inn din gamle bil hos et NAF-senter. Du skal deretter hente din VOYAH på et valgfritt utleveringspunkt i Norge.

INNBYTTE VIA LOKALE SAMARBEIDSPARTNERE
Du har også mulighet til gjennomføre en takst hos en av våre lokale samarbeidspartnere. Hvis det er tilfellet, får du informasjon og veiledning i vårt lokale showroom. Stedet der bilen som den lokale samarabeidspartneren vår har taksert på, vil da også være leveringsstedet for din gamle bil, samt opphentingstedet for din nye VOYAH.

Oppgjør for din bruktbil skjer rett i etterkant av innlevering og overføring av eierskifte.

Les mer om