Forside > Aktuelle kampanjer > Lagerførte biler

LAGERFØRTE
VOYAH FREE
SPAR 90.000,-
PÅ NY ELBIL

Nå får du den komfortable el-SUVen til kun 749.900 kroner – men antallet er begrenset.

Leter du etter en stor og solid elbil med lang rekkevidde til en ekstra hyggelig pris? Da kan det være du ikke behøver å lete lenger. Nå har vi nemlig noen få VOYAH FREE på lager, som er leveringsklare på 1-3 uker.

Slik finansierer du din VOYAH FREE

VOYAH FREE har på kort tid fått mange lykkelige eiere. Det de setter mest pris på er kvaliteten, komforten, kjøreegenskapene, at den er stillegående, har lang rekkevidde, intuitiv teknologi, kraftig motor og god plass til familien, barnevogner, hundebur og bagasje. 

Med VOYAH FREE trenger du ikke å krysse av for kostbart ekstrautstyr – alt er inkludert. Det betyr at du blant annet får behagelige seter med ventilasjon og massasje, tre store skjermer i dashbordet og seks ulike kjøreprogrammer som tilpasses underlaget bilen er på. 

VOYAH FREE er en drøm å kjøre, spesielt på langturer. Med Night Vision ser du om det er dyr eller mennesker langs mørke landeveier, luftfjæring gjør at du glir over ujevnheter, og firehjulstrekk sikrer fremkommeligheten på snø og is – og den siste kneika opp til hytta. 

Som vi selv sier – VOYAH FREE gir deg Freedom to explore.

Og dersom du lurte: Lagerførte VOYAH FREE har lav kilometerstand, og alle garantier gjelder. Med andre ord – det er akkurat som å kjøpe ny bil. Bare billigere.  

Noen fakta om VOYAH FREE

  • Rekkevidde: 500 km (WLTP)
  • Firehjulstrekk og luftfjæring
  • Effekt: 483 hk
  • 0-100 km/t: 4,4 sekunder
  • Batteri: 106 kWh brutto
  • Bagasjevolum: 560/1320 liter
  • VOYAH App

FINANSIERING
hvORDAN betaler JEG?

KONTANT:

Har du mulighet til å kjøpe bil for oppsparte penger, slipper du å tenke på renter og avdrag på lån. Når du har bestemt deg for å betale kontant, må du få en bekreftelse fra banken din om at pengene er tilgjengelige. Etter du har kjøpt bilen din av oss får du opplysning om hvilket bankkontonummer du skal benytte for betaling, og hvordan overføringen skal merkes.

749 900 kr
 

I forkant av at bilen din blir levert til deg, foretar du en bankoverføring til oss senest tre virkedager før levering. Om du skulle glemme overføringen, tar vi kontakt med deg for å minne deg på den.

Husk at du ikke kan få bilen utlevert før betalingen er registrert hos oss.

Les mer om kontant betaling

LEASING:

Fordelene med leasing er forutsigbare månedskostnader og et enkelt bilhold, og du har alltid en ny og sikker bil. Leasing kan være et mer oversiktlig alternativ enn å eie bilen selv, fordi restverdien etter leasingperioden er satt på forhånd. Siden leasing er et leieforhold har du ikke gjeld på bilen, og derfor påvirkes ikke låneevnen din slik et billån gjør.

6 872 kr/mnd
Totalpris 465 305 kr**

4,33% nom. rente*

PRISEKSEMPEL:
Månedsleie: 6 936 kr/mnd
Startleie & etabl.gebyr: 145 360 kr
Bindingstid: 4 år
Kjørelengde: 60 000 km
Totalpris lån: 465 305 kr**

Gratis forsikring første 30 dager.
Inkl. vinterdekk og serviceavtale Nivå 2.

* Min. 20% egenkapital av bilens pris. Kampanjerenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden fra du mottar bilen.

** Vil variere med rentenivået. Totalpris = månedlig terminleie x 48 mnd inkl. gebyrer.

Les mer om leasing

BILLÅN:

VOYAH Financing formidler billån levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. Med et billån slipper du å binde opp kapital i boligen, og du kan få inntil tre betalingsfrie måneder i året. Renten du får avhenger av egenkapitalen og kredittvurderingen din, og du har mulighet for nedbetalingstid på inntil 10 år.

6 880 kr/mnd
Totalpris lån 577 926 kr

4,33% nom. rente*

PRISEKSEMPEL:
Månedspris: 6 880 kr/mnd
Egenkapital: 35%, 262 150 kr
Oppstartsgebyrer: 4 790 kr
Lengde på lånet: 7 år
Eff. rente: 5,01%
Lånebeløp: 491 640 kr
Kredittkostnad: 89 560 kr
Totalpris lån: 577 926 kr

Gratis forsikring første 30 dager.

* Min. 20% egenkapital av bilens pris. Kampanjerenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden fra du mottar bilen.

Les mer om billån